Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Πότε ξεκινάει να εκπέμπει το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη;



Οι εργασίες στα γραφεία της Alter Ego, ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι έντονες καθώς ετοιμάζουν να βγάλουν στον αέρα το νέο κανάλι.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η τηλεοπτική πρεμιέρα της Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού έχει εδώ και καιρό καταστρώσει τα τηλεοπτικά του σχέδια χωρίς να έχουν διαρρεύσει πολλές πληροφορίες μέχρι αυτή την στιγμή.

Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι η Πόπη Τσαπανίδου θα έχει διευθυντική θέση. Θυμίζουμε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει καταθέσει σχετικό αίτημα για μία από τις δύο «ορφανές» τηλεοπτικές άδειες.

Μέχρι να τελεσιδικήσει αυτή η υπόθεση και να προκηρυχθούν οι δύο ορφανές τηλεοπτικές άδειες το κανάλι θα εκπέμπει ιντερνετικά.

Η πρεμιέρα του ιντερνετικού καναλιού του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού αναμένεται τον Μάρτιο. Μέχρι τότε θα έχουν προκηρυχθεί και οι δύο ορφανές άδειες από το ΕΣΡ όπου εκτός του εφοπλιστή δεν έχει εμφανιστεί άλλος ενδιαφερόμενος.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης είναι ένα από τα πρόσωπα που συζητούν να ενταχθούν στο κανάλι. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να είναι από τους ενδιαφερόμενους και για την ταινιοθήκη του Mega.

Ποιοι δημοσιογράφοι κάνουν δοκιμαστικά

Όλοι θα κάνουν δοκιμαστικό για το WEB TV που ετοιμάζουν στην ALTER EGO, οι συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη. Όλοι οι δημοσιογράφοι των «Νέων», του «Βήματος» και των sites, του ΔΟΛ, θα μπουν στο στούντιο και θα αναμετρηθούν με την αδυσώπητη κάμερα!

Στόχος σε πρώτη φάση – όπως μαθαίνουμε από τη Συγγρού, είναι να βγαίνει ένα 8ώρο πρόγραμμα που φυσικά όσο περνά ο καιρός θα εμπλουτίζεται… Και θα μεταδίδεται όπως ήδη έχει αναφερθεί από τις συνδρομητικές πλατφόρμες.

Αυτή η κίνηση με το WEB TV, θεωρείται πρόβα τζενεράλε για τo πανελλαδικό κανάλι που είναι και ο διακαής πόθος του εφοπλιστή και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.