Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 -

Βαγγέλης Μαρινάκης



Συνέντευξη-«χείμαρρο» παραχώρησε ο Β.Μαρινάκης στην Daily Μail

O Βαγγέλης Μαρινάκης ιδιοκτήτης του Oλυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ παραχώρησε εκτενή συνέντευξη στην Daily Mail και μίλησε για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στην Αγγλία.



Οριστικό: Πήρε άδεια πανελλαδικής εμβέλειας το One Channel του Μαρινάκη

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης χορήγησε άδεια πανελλαδικής εμβέλειας στο One Channel του Βαγγέλη Μαρινακη.

Την ίδια ώρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η εταιρεία Alter Ego βρίσκεται στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων για την εξαγορά της Nova – Forthnet.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται στις τελικές συζητήσεις με το τίμημα να φτάνει τα 45 εκατ. ευρώ.



ΕΣΡ: Στην ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ του Μαρινάκη η έκτη τηλεοπτική άδεια

Προσωρινή δικαιούχο για την χορήγηση άδειας παρόχου ενημερωτικού προγράμματος εθνικής εμβέλειας ανακήρυξε ομοφώνως το ΕΣΡ την εταιρεία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ», κατά τη συνεδρίασή του σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου. 



Πότε ξεκινάει να εκπέμπει το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη;

Οι εργασίες στα γραφεία της Alter Ego, ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι έντονες καθώς ετοιμάζουν να βγάλουν στον αέρα το νέο κανάλι.



Αθώος ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο

Αθωώθηκε με απόφαση του Αρείου Πάγου ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τα στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο.

Ο Άρειος Πάγος απέρριψε τα βασικά σημεία της αναίρεσης που είχε ασκηθεί από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, για κακουργήματα της «εγκληματικής οργάνωσης», της εκβίασης και της απάτης στον χώρο του ποδοσφαίρου.



Διώξεις για το Noor 1

Ποινική δίωξη για χρηματοδότηση και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών, εγκληματική οργάνωση για τη μεταφορά διακίνηση και πώληση ναρκωτικών ασκήθηκε από την προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Πειραιά Ειρήνη Τζίβα σε βάρος του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη και συνεργατών του σχετικά με την υπόθεση του Noor 1.