Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 -

Ποιος κρύβεται πίσω από την S.N.P. - Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος που υπέβαλε αίτηση για τηλεοπτική άδεια



Η εταιρία είναι εισηγμένη πρόσφατα στο Χρηματιστήριο της Κύπρου, στη μη ρυθμιζόμενη αγορά και έχει ως βασικό μέτοχο με ποσοστό 99% τον κ. Νικόλαο Ντάβαρη

Στον κύκλο των στελεχών των επιχειρήσεων της οικογένειας Βαρδινογιάννη ανήκουν οι ιδιοκτήτες της εταιρίας S.N.P. Southeast Network Public Limited η οποία υπέβαλε πριν από λίγη ώρα αίτηση για τις τηλεοπτικές άδειες. 
Η εταιρία είναι εισηγμένη πρόσφατα στο Χρηματιστήριο της Κύπρου, στη μη ρυθμιζόμενη αγορά και έχει ως βασικό μέτοχο με ποσοστό 99% τον κ. Νικόλαο Ντάβαρη κάτοικο Βορείων Προαστίων. 
Ο εν λόγω βασικός μέτοχος συμμετέχει με μικρό ποσοστό στον Τηλεοπτικό Σταθμό Star, εμφανίζεται ως μέτοχος Ραδιοφωνικού σταθμού και συμμετέχει σε ΔΣ εταιριών του ομίλου Βαρδινογιάννη. 
Η κάθοδος της S.N.P. Southeast Network Public Limited, η οποία μέσω της θυγατρικής της "Ανεξάρτητος Τηλεποτικός Πάροχος Περιεχομένου Α.Ε." προκαλεί εύλογα ερωτήματα δεδομένου ότι ήδη η οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι ιδιοκτήτρια του Star αλλά και βασικός μέτοχος του Mega που έχουν υποβάλλει αίτηση για άδεια. 
Βεβαίως το Mega όπως αναφέρουν τραπεζικοί κύκλοι δύσκολα θα πάρει άδεια αλλά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως όχημα για τη στέγαση άδειας που θα λάβει άλλος υποψήφιος που μετέχει στο διαγωνισμό.
Πηγή κειμένου: 

bankingnews.gr/