Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

αίτηση



Δείτε βήμα βήμα τη διαδικασία για την αίτηση στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στην ΕΕΤΑΑ σχετικά με το πρόγραμμα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ. 

Δικαίωµα συµµετοχής έχουν οι εργαζόµενες (µισθωτές ή αυτοαπασχολούµενες) και οι άνεργες. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονοµική κατάσταση (οικογενειακό εισόδηµα φορολογικούμέτους 2020) και η κατάσταση απασχόλησης. 



Δείτε πως θα συμπληρώσετε την αίτηση επιδότησης αγοράς ηλεκτρικού οχήματος

Σε δέκα βήματα θα ολοκληρώνεται η διαδικασία υποβολής της αίτησης φυσικών προσώπων για επιδότηση της αγοράς ηλεκτρικού οχήματος στην πλατφόρμα που θα ξεκινήσει να λειτουργεί στις 24 Αυγούστου.



Πώς να κάνετε αίτηση για την προστασία της πρώτης κατοικίας

Αναρτήθηκε ο ανανεωμένος Οδηγός Χρήσης της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους στην ιστοσελίδα της, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να κάνουν αίτηση για την προστασία της πρώτης κατοικίας τους.



Επίδομα ενοικίου: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις σας

Μέσα στις επόμενες ημέρες αρχίζει η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων για το επίδομα ενοικίου, όπως εξήγγειλε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, στη συνέντευξη Τύπου για τα προνοιακά προγράμματα που αναπτύσσει ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης το 2019.



Αίτηση αποφυλάκισης από την Σταυρούλα Κουράκου

Την αποφυλάκιση της ζητάει, σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου, Σταυρούλα Κουράκου.

Η κατηγορούμενη για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, Σταυρούλα Κουράκου, κατέθεσε ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας, Ηλιάνας Ζαμανίκα,αίτηση αποφυλάκισης. Πλέον, αναμένεται το προσεχές διάστημα η εισαγγελική πρόταση επί της αιτήσεως της.



Οι Έλληνες της Βρετανίας κάνουν αίτηση για να λάβουν καθεστώς “μόνιμου κατοίκου”

Με την αίτηση όσοι Έλληνες αλλά και Ευρωπαίοι πολίτες, μόνιμα εγκατεστημένοι στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα δηλώνουν αν θέλουν να παραμείνουν στη χώρα και μετά το Brexit.