Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

τηλεοπτική άδεια



Κατατέθηκε η πρώτη δόση της εταιρείας του Ιβάν Σαββίδη

Κατατέθηκε η πρώτη δόση της εταιρείας του Ιβάν Σαββίδη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.



Καμμένος: Εγώ έδωσα μάχη για να μην πάρει άδεια ο κουμπάρος μου

Με κατηγορίες εναντίον της προηγούμενης κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ για απαξίωση της Παιδείας και της σημερινής ηγεσίας της ΝΔ, για το πρόγραμμά της, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, υπεραμύνθηκε του έργου της σημερινής κυβέρνησης, λέγοντας πως κατάφερε πολύ περισσότερα από όσα έγιναν στον τομέα, τα τελευταία 15 χρόνια.



Λεβέντης: Να πάρουν όλοι άδεια με 60 εκατ. ευρώ

Να αδειοδοτηθούν όλα τα κανάλια εθνικής εμβέλειας υπό την προϋπόθεση ότι θα καταβάλουν το τίμημα των 60 εκατ. ευρώ, και εφόσον λειτουργούν άνω της εικοσαετίας, ζητά η Ενωση Κεντρώων. 

Η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων έχει ως εξής: 



Καμμένος: Η κυβέρνηση απέδειξε ότι οι «δήθεν» κολλητοί κόβονται

Τις τελευταίες εξελίξεις στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες μετά την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης να μη δώσει 48ωρη παράταση για την καταβολή της πρώτης δόσης στον Γ. Καλογρίτσα, σχολίασε μέσω Twitter ο Πάνος Καμμένος.



Σαββίδης: Σε 2-3 μέρες πληρώνω την πρώτη δόση

Έτοιμος να πάρει τηλεοπτική άδεια εμφανίζεται ο Ιβάν Σαββίδης μετά την αποχώρηση του Χρ. Καλογρίτσα. Όπως δήλωσε «εντός δύο τριών ημερών είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε τη δόση».



Κρέτσος: Ανά πάσα στιγμή μπορεί υπερθεματιστής να χάσει την άδεια

Σε κανέναν δεν έχει χορηγηθεί άδεια, διαδικασία συνεχίζεται, εάν κάποιος έχει πρόβλημα με τα στοιχεία που παρουσίασε ή αν δεν καταθέσει την πρώτη δόση την Δευτέρα, ακόμη και για τεχνικούς λόγους που σχετίζονται με τις τράπεζες, θα χάσει την άδειά του αυτοδικαίως, ξεκαθάρισε ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος μιλώντας στο ραδιοσταθμό