Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Παντρεύεται ο γιος του Γρηγόρη Βαλτινού – Η αναγγελία του γάμου και η σύντροφό του



Ο Γρηγόρης Βαλτινός παντρεύει τον γιο του!

Ανάμεσα στους πολλούς γάμους που αναμένεται να γίνουν το φετινό -χωρίς περιορισμούς λόγω πανδημίας- καλοκαίρι είναι και του Νικηφόρου Βαλτινού, ο οποίος πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την όμορφη σύντροφό του Holly Patrick, η οποία έχει καταγωγή από τον Καναδά.

gios vantinou 2

Η επίσημη αγγελία του χαρμόσυνου γεγονότος δημοσιεύτηκε χθες σε καθημερινή εφημερίδα, με την «Espresso» να τη φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας μαζί με λεπτομέρειες για την τελετή, που θα λάβει χώρα στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στη Νέα Σμύρνη, περιοχή όπου κατοικεί το low profile ζευγάρι.

gios vantinou 1

«Ο Νικηφόρος Βαλτινός του Γρηγορίου και της Ευανθίας το γένος Μπίθα που γεννήθηκε στον Χολαργό Αττικής και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη Αττικής και η Holly Patrick του Patrick και της Jennifer το γένος Prodenchuk που γεννήθηκε στο Chatham Kent του Καναδά και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη Αττικής θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Νέας Σμύρνης» αναφέρεται χαρακτηριστικά στη γαμήλια αγγελία.

2540 IKOGENIA VALTINOY 16042010

Ο 32χρονος Νικηφόρος είναι ο πρωτότοκος γιος του Γρηγόρη Βαλτινού και της δημοσιογράφου Εύας Μπίθα, οι οποίοι έχουν ακόμη έναν γιο, τον 28χρονο Γιάννη. Ο μέλλων γαμπρός, ο οποίος μοιάζει πολύ εμφανισιακά με τον πρωταγωνιστή και θιασάρχη πατέρα του, σπούδασε σκηνοθεσία στο Λος Αντζελες και έχει υπογράψει ως σεναριογράφος ταινίες και παραστάσεις.

0008 EVA MPITHA GRIGORIS VALTINOS 29102012

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται εντατικά με το κομμάτι του θεάτρου, καθώς έχει αναλάβει τη διεύθυνση παραγωγής στα θέατρα Ιλίσια και Ιλίσια Βολανάκης, όπου δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά ο πατέρας του ανεβάζοντας επιτυχημένα έργα.

Πάντως, όπως ο Γρηγόρης Βαλτινός, έτσι και ο γιος του Νικηφόρος κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

πηγη «Espresso»