Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Όταν τα παιδιά των διάσημων γονιών είναι... άτακτα



Οι διάσημοι γονείς αν και έχουν όλη τη βοήθεια του κόσμου, ωστόσο εξακολουθούν να έχουν άτακτα παιδιά που κάνουν φασαρίες ακόμα και στη μέση του δρόμου.

Εδώ παραθέτουμε τις πιο ξεκαρδιστικές και συναρπαστικές στιγμές που έχουν οι διάσημοι μαμάδες και μπαμπάδες και έπρεπε να υπομείνουν με όλο τον κόσμο να τους παρακολουθεί.

Κέιτ Μίντλετον - Πριγκίπισσα Σαρλότ

foto1

Η μίνι κατάρρευση της πριγκίπισσας Σαρλότ ήρθε καθώς η οικογένεια έκανε μια τελευταία στάση στο ταξίδι της στη Γερμανία το 2017. Η μικρή ήθελε να παίξει αρπάζοντας τα χαρτιά που κρατούσε η μητέρα της. Όταν η Δούκισσα πήρε απαλά τα χαρτιά πίσω από το παιδί της, η δυστυχισμένη Σαρλότ έδειξε την αναστάτωση της με το χτύπημα των μικροσκοπικών ποδιών της, προτού πέσει κάτω.

Ντρου Μπάριμορ

Screen Shot 2018 05 18 at 12.48.26 PM

Η Ντρου Μπάριμορ έδειξε φωτογραφίες από τις δύο κόρες της, την Olive και τον Frankie, που διαμαρτύρονταν ξαπλωμένες στην άσφαλτο της Disneyland.

Τζάστιν Τρουντό

Screen Shot 2018 05 18 at 12.49.34 PM

Ο νεαρότερος γιος του Καναδού πρωθυπουργού Τζάστιν Τρουντό, ο τριών ετών Hadrien, με την ξεκαρδιστική του συμπεριφορά έχει προσελκύσει την προσοχή του διαδικτύου, όπου έχουν δημιουργηθεί κολάζ και gifs προς τιμήν του.

Pink

Screen Shot 2018 05 18 at 12.50.37 PM

Mια ωραία οικογενειακή φωτογραφία, παρακαλώ! H Pink, ο σύζυγός της Carey Hart και τα παιδιά τους, η Willow και ο μικρός Jameson, είναι όλοι ντυμένοι για τη νύχτα των Grammys. Ο Jameson φαίνεται δυσαρεστημένος αφού δεν σταματούσε το κλάμα.