Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο πουλάει το σπίτι που αγόρασε μετά τον Τιτανικό - Πόσο κοστίζει (φωτογραφίες)



Πριν από 19 χρόνια, το μακρινό 1999, μετά την πρωτοφανή εισπρακτική επιτυχία του Τιτανικού, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, αγόρασε το πρώτο του σπίτι στο Λος Άντζελες.

Πρόκειται για ένα ακίνητο στο Silver Lake, με τέσσερα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια, το οποίο ο χολιγουντιανός ηθοποιός αγόρασε τότε για 769.500 δολάρια.

Οι καιροί όμως πέρασαν και 19 χρόνια μετά ο διάσημος ηθοποιός βγάζει την πρώτη του στέγη στο…σφυρί.

Με το αζημίωτο φυσικά! Σύμφωνα με το msn.com, ο Ντι Κάπριο ζητάει 1,7 εκατομμύρια δολάρια για να βάλει με χαμόγελο την υπογραφή του.

Άλλωστε πρόκειται για ένα ακίνητο με τέσσερα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια, σε ισπανικό στιλ. Στο εσωτερικό υπάρχουν μεγάλες ξύλινες σκαλιστές πόρτες, δοκοί στο ταβάνι, ένα παλιό τζάκι και κατάλευκοι τοίχοι. Η τραπεζαρία έχει παλιό κομψό ξύλινο πάτωμα.

Η τεράστια κουζίνα έχει επενδυθεί με λευκά και μπλε κεραμικά πλακάκια. Το σπίτι διαθέτει επίσης βιβλιοθήκη, αρκετές τουαλέτες μια από τις οποίες είναι ντυμένη με πράσινο σμαραγδί πλακάκι, και τέσσερα υπνοδωμάτια.

Δεν τα λες και λίγα τα λεφτά που ζητάει ο ιδιοκτήτης του για το…φτωχικό του που κατασκευάστηκε το 1930 . Βέβαια, ο μελλοντικός αγοραστής θα έχει επίσης μια εξωτερική πισίνα και ένα τεράστιο κήπο -καθώς το οίκημα χτίστηκε σε οικόπεδο περίπου 350 τμ- αν και σαφώς το μεγαλύτερο κίνητρο θα αποτελεί ότι μέσα σε αυτούς τους τοίχους έζησε τα εφηβικά του χρόνια ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.