Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Λεονάρντο Ντι Κάπριο



Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στα γυρίσματα της νέας του ταινίας – Μαζί με τον σκηνοθέτη Πολ Τόμας Άντερσον

Στα γυρίσματα της νέας του ταινίας βρίσκεται ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η οποία θα είναι υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πολ Τόμας Άντερσον. Η ταινία έχει προσωρινό τίτλο «BC Project».



Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ήταν από τους πρώτους που συνεχάρη την Λίλι Γκλάντστοουν

Η Λίλι Γκλάντστοουν σε συνέντευξή της στο «Extra» αποκάλυψε ότι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ήταν από τους πρώτους που της έστειλε μήνυμα, όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της για το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου. Σημειώνεται ότι η ηθοποιός έγινε η πρώτη αυτόχθων Αμερικανίδα, που έλαβε υποψηφιότητα στην ιστορία του θεσμού.



Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Σον Πεν εντάχθηκαν στο καστ της νέας ταινίας του Πολ Τόμας Άντερσον

το καστ της νέας ταινίας του Πολ Τόμας Άντερσον εντάχθηκαν οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Σον Πεν. Σύμφωνα με το Deadline, ο Πολ Τόμας Άντερσον θα σκηνοθετήσει την ταινία της «Warner Bros» με πρωταγωνιστές τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Σον Πεν και Ρετζίνα Χολ. Ο τίτλος της ταινίας δεν έχει ακόμη καθοριστεί.



Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έγινε 44

Σαράντα τεσσάρων γίνεται σήμερα ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και το γιόρτασε δεόντως. Το πάρτι γενεθλίων το έκανε την Παρασκευή στο Spring Place του Μπέβερλι Χιλς και ήταν γεμάτο από αστέρες του αστέρες του Χόλιγουντ.



Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο πουλάει την έπαυλη που αγόρασε μετά τον Τιτανικό

Ο Λεόναρντο Ντι Κάπριο αποφάσισε να πουλήσει μια υπέροχη παραδοσιακή έπαυλη που έχει στο Λος Άντζελες, την οποία αγόρασε από την αμοιβή του για τον ρόλο του Τζακ Ντόσον στην ταινία «Τιτανικός» το 1997.

Επενδυτής εδώ και καιρό ο Ντι Κάπριο, ιδιοκτήτης πολλών ακινήτων, αποφάσισε να πουλήσει μια από τις πιο όμορφες επαύλεις που διαθέτει.



Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο πουλάει το σπίτι που αγόρασε μετά τον Τιτανικό - Πόσο κοστίζει (φωτογραφίες)

Πριν από 19 χρόνια, το μακρινό 1999, μετά την πρωτοφανή εισπρακτική επιτυχία του Τιτανικού, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, αγόρασε το πρώτο του σπίτι στο Λος Άντζελες.

Πρόκειται για ένα ακίνητο στο Silver Lake, με τέσσερα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια, το οποίο ο χολιγουντιανός ηθοποιός αγόρασε τότε για 769.500 δολάρια.