Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Ο Άλις Κούπερ, το συμβόλαιο "θανάτου" και τα μυστικά για έναν πετυχημένο γάμο



Εχουμε ακούσει για προγαμιαίο συμφωνητικό, για Σύμφωνο Συμβίωσης, ακόμη και για ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ ενός ζευγαριού. Ο Αλις Κούπερ όμως μας ανέφερε πως έχει «υπογράψει» με την σύζυγό του, Σεριλ Γκοντάρ, συμφωνία θανάτου.

 

«Εχουμε κάνει συμφωνία – Δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιώσει ο ένας χωρίς τον άλλο» αναφέρει ο θρύλος της μέταλ και μέλος των «Βαμπίρ του Χόλιγουντ» παρέα με τον Τζόντι Ντεπ, Αλις Κούπερ, στην εφημερίδα The Mirror και προσθέτει: «Οποτε κι αν αυτό συμβεί, θα το κάνουμε μαζί. Είμαι παντρεμένος εδώ και 43 χρόνια με το πιο υπέροχο κορίτσι στον κόσμο. Δεν έχουμε απατήσει ποτέ ο ένας τον άλλο».

 

Πάντως ο Αλις Κούπερ δεν φαίνεται να πιστεύει πως θα συμβεί κάτι τέτοιο στο άμεσο μέλλον. Οπως λέει, η γυναίκα του είναι ίδια και απαράλλαχτη, όπως όταν την πρωτοσυνάντησε. «Χορεύει καλύτερα τώρα από το 1975. Θα έλεγε κανείς πως οι άνθρωποι θέλουν να ζουν χώρια από τις γυναίκες τους αλλά εκείνη είναι η καλύτερη φίλη μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιώσει ο ένας, δίχως τον άλλον».

 

Αλλωστε και ο ίδιος ο Αλις Κούπερ δηλώνει σε άψογη φόρμα. «Πρέπει να είναι στα γονίδιά μου. Ειμαι 71 ετών και ζυγίζω όσο ζύγιζα στα 30 μου. Εχω ένα σώμα που δεν κουράζεται ποτέ. Δεν καπνίζω και δεν έχω πιει αλκοόλ τα τελευταία 37 χρόνια» λέει αποκαλύπτοντας τα μυστικά της ευεξίας και της μακροζωίας του.

 

Βέβαια, ο Αλις Κούπερ δεν αναφέρει πως σταμάτησε το αλκοόλ μόνο και μόνο για να μην χάσει την σύζυγό του. Εναν μόλις χρόνο μετά τον γάμο τους, η Σέριλ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου καθώς δεν μπορούσε να υπομείνει την εξάρτηση του τραγουδιστή από το ποτό. Εκείνος αποφάσισε να αφήσει τις κακές συνήθειες πίσω του και έτσι ο γάμος δεν διαλύθηκε.

 

Ο Αλις Κούπερ σχολιάζει πως είναι ο μόνος στο συγκρότημα που δεν αρρωσταίνει ποτέ, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει κόψει και τη ζάχαρη. «Πίνω πολλές Coca Cola διαίτης. Ισως αυτές με κρατούν υγιή» λέει.

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1976 και έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Η Γκοντάρ υπήρξε στο παρελθόν μπαλαρίνα και χορογράφος, πριν γνωρίσει τον Αλις Κούπερ και αφοσιωθεί σε εκείνον και τα παιδιά τους.

Πηγή κειμένου: 

iefimerida.gr