Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

συμβόλαιο θανάτου



Ο Άλις Κούπερ, το συμβόλαιο "θανάτου" και τα μυστικά για έναν πετυχημένο γάμο

Εχουμε ακούσει για προγαμιαίο συμφωνητικό, για Σύμφωνο Συμβίωσης, ακόμη και για ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ ενός ζευγαριού. Ο Αλις Κούπερ όμως μας ανέφερε πως έχει «υπογράψει» με την σύζυγό του, Σεριλ Γκοντάρ, συμφωνία θανάτου.

 



Συμβόλαιο θανάτου εκτελούσε ο δολοφόνος του επιχειρηματία στη Βούλα

Πληρωμένος δολοφόνος, που εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου είναι, σύμφωνα με την εκτίμηση της Αστυνομίας, ο 31χρονος Βούλγαρος δράστης της ανθρωποκτονίας του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, που διαπράχθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2018 στο Πανόραμα της Βούλας.

Ο 31χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα, ενώ αναζητείται ως συνεργός ο 35χρονος αδελφός του.



Στιγμές φρίκης στη Βραζιλία: Δολοφόνος εκτέλεσε δικηγόρο μπροστά στην κορούλα του [βίντεο]

Την άγρια δολοφονία ενός δικηγόρου μπροστά στα μάτια της μόλις ενάμιση έτους κορούλας του ερευνά η αστυνομία στη Βραζιλία...

Βίντεο από τη φρικτή σκηνή που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος στην πόλη Καρουάρου δείχνει τον 46χρονο Αντρέ Αμπρόζιο Ριμπέιρο Πεσόα να φθάνει στο σπίτι της πρώην γυναίκας του για να αφήσει το παιδί.



Πατέρας Δώρας: Ήταν συμβόλαιο θανάτου- Όσοι εμπλέκονται θα με βρουν στην πόρτα τους"

Ο πατέρας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε στο Β' Νεκροταφείο, μίλησε στην τηλεόραση του Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τις επόμενες κινήσεις του.



Συμβόλαιο θανάτου στο Περιστέρι: Σκότωσαν την γυναίκα για να μην υπάρχουν μάρτυρες

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν για την δολοφονία του ζευγαριού από την Αλβανία τον περασμένο Φεβρουάριο. Το ζευγάρι εκτελέστηκε μπροστά στην 17χρονη κόρη τους και τον 28χρονο γιο τους μέσα στο διαμέρισμα τους στο Περιστέρι.



Είχαν "γαζώσει" και στο παρελθόν τον Βασίλη Γρίβα και έζησε από θαύμα! Ποιος έδωσε την εντολή για το "συμβόλαιο θανάτου";

Στις 08:15 τέσσερις κουκουλοφόροι, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο, γάζωσαν με καλάσνικοφ και σκότωσαν τον αθλητή του μπόντι μπίλντινγκ Βασίλη Γρίβα, ο οποίος μόλις είχε αφήσει το παιδί του στο σχολείο και επέστρεφε στο αυτοκίνητό του.