Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 -

«Μπραντζελίνα»: Στο ίδιο έργο θεατές – Ξανά στα δικαστήρια το πρώην ζευγάριΤο πρώην ζευγάρι αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του Château Miraval το 2008 έναντι σχεδόν 28 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, η αγορά αυτή δημιούργησε διένεξη ανάμεσα στο ζευγάρι.

 Συγκεκριμένα, η Αντζελίνα Τζολί ήθελε να πουλήσει την εταιρεία της στην Tenute Del Mondo, θυγατρική του ομίλου Stoli, το 2021, μεταβιβάζοντας ουσιαστικά το 50% της ιδιοκτησίας της στη Miraval.

Ο πρώην σύζυγός της Μπραντ Πιτ ήταν αντίθετος με την πρωτοβουλία αυτή και υποστήριζε πως η Τζολί παραβίαζε το συμβόλαιο τους.

«Η Τζολί επιδίωξε και στη συνέχεια ολοκλήρωσε την υποτιθέμενη πώληση μυστικά, κρατώντας σκόπιμα τον Πιτ στο σκοτάδι και παραβιάζοντας εν γνώσει του τα συμβατικά δικαιώματά του», αναφέρει το «Fox News».

Έτσι, ο γνωστός ηθοποιός μήνυσε την Τζολί για παραβίαση αυτής της συμφωνίας. Μάλιστα, έκανε λόγο για «εχθρική εξαγορά».

Από την άλλη πλευρά, η εταιρία της ηθοποιού Nouvel ισχυρίζεται:

«Γεμάτος με οργή που η Τζολί πούλησε το μερίδιο της σε άλλον, και όχι στον ίδιο, συμπεριφέρεται σαν ένα ανήλικο παιδί, δείχνοντας την άρνηση του να συμπεριφερθεί στη Nouvel σαν ένας ίσος επιχειρηματικός συνεργάτης.

Ο Πιτ καταχράστηκε τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας, ξοδεύοντας εκατομμύρια σε ανακαινίσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας ανακαίνισης πισίνας η οποία κόστισε 1 εκατομμύριο δολάρια. Έχτισε και κατέστρεψε ένα τμήμα σκάλας τέσσερις φορές και ξόδεψε εκατομμύρια για να χτίσει ένα στούντιο ηχογράφησης».