Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Μπραντ Πιτ



«Μπραντζελίνα»: Στο ίδιο έργο θεατές – Ξανά στα δικαστήρια το πρώην ζευγάρι

Το πρώην ζευγάρι αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του Château Miraval το 2008 έναντι σχεδόν 28 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, η αγορά αυτή δημιούργησε διένεξη ανάμεσα στο ζευγάρι.



Ο πρώην συγκάτοικος του Μπραντ Πιτ, Τζέσιον Πρίστλεϊ, αποκαλύπτει: Μπορούσε να μείνει καιρό χωρίς να κάνει ντους

Ο Τζέσιον Πρίστλεϊ ήταν συγκάτοικος με τον Μπραντ Πιτ και λέει ότι συνήθιζαν να δοκιμάζουν ποιος θα μπορούσε να μείνει περισσότερο καιρό χωρίς να κάνει ντους.



Η τυχαία συνάντηση του Μπραντ Πιτ με τον πρώην πεθερό του και η αντίδρασή τους

Το διαζύγιο μεταξύ Μπραντ Πιτ και Αντζελίνας Τζολί είναι επεισοδιακό και το πρώην ζευγάρι συναντιέται μόνο σε δικαστικές αίθουσες για τις πολύκροτες δίκες που αφορούν στην επιμέλεια των παιδιών τους.



Ο Μπραντ Πιτ γιόρτασε τα γενέθλιά του με τα παιδιά του

Τα 55 χρόνια ζωής έκλεισε πριν λίγες ημέρες ο Μπραντ Πιτ.

 

Ωστόσο, τα φετινά γενέθλια ήταν ξεχωριστά για τον γοητευτικό ηθοποιό για έναν σημαντικό -για εκείνον- λόγο: τα γιόρτασε με τα έξι του παιδιά. Και αυτή ήταν η πρώτη φορά, μετά τον χωρισμό του με την Αντζελίνα Τζολί, το 2016.



Τζολί- Πιτ: Ήρθαν σε συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών- Άγνωστο τι θα γίνει με την περιουσία τους

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, το πρώην μυθικό ζευγάρι του Χόλιγουντ, κατέληξαν σε μια φιλική συμφωνία για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους, αποφεύγοντας έτσι μια δυσάρεστη δίκη, αναφέρουν σήμερα τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.



Η γοητεία του Μπραντ Πιτ παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο

Η ταινία «Once Upon a Time in Hollywood» (Μια φορά και έναν καιρό στο Χόλιγουντ), της οποίας τα γυρίσματα ξεκίνησαν από το καλοκαίρι αναμένεται να προβληθεί του χρόνου στις αίθουσες.