Σάββατο 18 Μαΐου 2024 -

Με διαφορά η πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς: Οι θεατές δεν άντεχαν να δουν μέχρι το τέλοςΑυτή την περίοδο φαίνεται πως παίζεται στις κινηματογραφικές αίθουσες η πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς, η οποία έχει κάνει ακόμα και τους λάτρεις του είδους να μην μπορούν να την παρακολουθήσουν ολόκληρη.

Ο λόγος για την ταινία «The First Omen» (Ο Πρώτος Οιωνός) που κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους στις αρχές Απριλίου. Πρόκειται για πρίκουελ της κλασικής ταινίας (Η προφητεία) του Ρίτσαρντ Ντόνερ που κυκλοφόρησε το 1976.

 
 Πρωταγωνιστεί η Νελ Τάιγκερ Φρι (Nell Tiger Free), στον ρόλο «μιας νεαρής Αμερικανίδας η οποία στέλνεται στη Ρώμη για να ξεκινήσει μια νέα ζωή στην εκκλησία, αλλά συναντά το απόλυτο σκοτάδι που την κάνει να αμφισβητεί την πίστη της και αποκαλύπτει μια τρομακτική συνωμοσία που θα προκαλέσει τη γέννηση του κακού».

Ήδη από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του το «The First Omen» έχει κερδίσει τους λάτρεις του είδους, καθώς οι περισσότεροι δήλωσαν ότι έμειναν τρομοκρατημένοι.

«Με έπιασε το στομάχι μου και τρόμαξα όσο δεν φαντάζεστε», έγραψε κάποιος χρήστης στο X όταν είδε την ταινία. «Έμεινα έκπληκτος με την ταινία. Τουλάχιστον σε δύο στιγμές με έκανε να φύγω από τη θέση μου», έγραψε ένας άλλος.