Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

τρομος



Τρόμος σε λούνα παρκ: Έσπασε καρουσέλ και τραυμάτισε κόσμο

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν σε λούνα παρκ στις Φιλιππίνες όταν μηχανικό παιχνίδι τύπου καρουσέλ έσπασε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον δύο ανθρώπων.



Τρόμος για 196 επιβάτες - Αεροσκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες μόλις προσγειώθηκε

Τρομακτικές στιγμές έζησαν οι 196 επιβάτες και το πλήρωμα ενός αεροπλάνου, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες λίγα λεπτά μετά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο Sharm El Sheikh, στην Αίγυπτο.



Χορεύει η Ηλεία από τα Ρίχτερ

Στον χορό τον Ρίχτερ  βρίσκονται οι κάτοικοι στην Ηλεία και γι’ αυτό το λόγο συνεδρίασε στην Ανδραβίδα το συντονιστικό όργανο Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση, αλλά και να λάβει αποφάσεις.



Η βρετανική αστυνομία θεωρεί «λήξαν» το επεισόδιο στο Λόνδίνο

Λήξαν το επεισόδιο που προκάλεσε συναγερμό στο Λονδίνο που ανάγκασε τις αρχές να κλείσουν ορισμένες εισόδους του σταθμού του Γουεστμίνστερ κοντά στο κοινοβούλιο σήμερα το απόγευμα.

«Το επεισόδιο στο Γουάιχολ Γουεστμίνστερ έχει λήξει και οι δρόμοι στην περιοχή δίνονται ξανά στην κυκλοφορία» ανέφερε η αστυνομία μέσω του Twitter.



Τρέμουν για πλημμύρες σε Μάτι και Κινέτα. Στις πυρόπληκτες περιοχές της Ανατολικής Αττικής δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα τα αντιπλημμυρικά έργα

Με την αγωνία ζουν οι οικογένειες στο Μάτι και στην Κινέτα αφού το φάντασμα των πλημμυρών εξακολουθεί να πλανάται.

Οι υποδομές παραμένουν τριτοκοσμικές, τα «κορμοδέματα» δεν πείθουν κανέναν για την ικανότητά τους να αποτρέψουν μία πλημμύρα, τώρα που δεν κανένα δέντρο ώστε να συγκρατούνται οι λάσπες και οι πέτρες, που ενδέχεται να κατεβαίνουν με ορμή όταν βρέχει.



Στιγμές τρόμου για ζευγάρι ηλικιωμένων στην Ευρυτανία

Ατέλειωτη ήταν η νύχτα για ηλικιωμένο ζευγάρι στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας που δέχτηκε την … «επίσκεψη» πολυμελούς σπείρας ληστών στο σπίτι τους.