Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Μάχη για την ζωή του δίνει πασίγνωστος αγαπημένος κωμικός μας ηθοποιός!



Δύσκολες ώρες περνά πασίγνωστος αγαπημένος κωμικός μας ηθοποιός, που όπως όλα δείχνουν δίνει την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του.

Εδώ και περίπου δέκα ημέρες, ο δημοφιλής ηθοποιός νοσηλεύεται με άκρα μυστικότητα σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας, στο οποίο υποβάλλεται καθημερινά σε εξετάσεις, ενώ οι θεράποντες ιατροί του είναι πάνω από το κεφάλι του και κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Ο Στάθης Ψάλτης δίνει μεγάλη μάχη και ευχόμαστε να βγει νικητής» αναφέρει πηγή από το οικογενειακό περιβάλλον του και προσθέτει: «Βρίσκεται σε χέρια καλών γιατρών και σε δωμάτιο πρώτης θέσης.

Στο πλευρό του είναι μέρα-νύχτα η δεύτερη σύζυγός του, Χριστίνα, αλλά δεν λείπουν από κοντά του αυτές τις δύσκολες ώρες και η πρώτη σύζυγός του, η Κάτια, η κόρη τους Μαίρη, καθώς και ο αδελφός του, ο επίσης ηθοποιός Γιάννης Ρώτας».

Τον Στάθη Ψάλτη έχουν έχουν ήδη επισκεφεί στο δωμάτιό του κάποιοι συνάδελφοί του - ανάμεσά τους ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Κώστας Πρέκας- για να μάθουν πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του και να του ευχηθούν περαστικά. Ο περίγυρος του καλλιτέχνη δίνει με το σταγγονόμετρο πληροφορίες για το τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του, ενώ κάποιοι από τον στενό επαγγελματικό χώρο του- που τον πρώτο καιρό έκαναν πως δεν γνώριζαν τίποτα - τώρα μιλάνε για πολύ «σοβαρή κατάσταση».