Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

Κ.Γκρέυ: Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας της – Παραμένει στη ΜΕΘ



Θετικά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας της Καίτης Γκρέυ, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή της.

Η τραγουδίστρια, εισήχθη εσπευσμένα στο Ωνάσειο νοσοκομείο την Τετάρτη και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, με κολπική μαρμαρυγή όπως έγινε γνωστό. Τα νεότερα στοιχεία για την υγεία της ωστόσο, κάνουν λόγο για καλυτέρευση με τους γιατρούς της να λένε ότι προχωράει προς το καλύτερο «με γοργά βήματα».

Η Καίτη Γκρέυ παραμένει νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ ωστόσο κατάφερε να ξεπεράσει τον αυξημένο κίνδυνο για τη ζωή της, ενώ το προσωπικό του νοσοκομειου κάνει λόγο για «θαύμα της φύσης».

Μάλιστα, σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso αναφέρει ότι η οικογένεια της έχει ξεκινήσει από τώρα τα σχέδια για τα γενέθλια της Καίτης Γκρέυ στις 14 Μαΐου, οπότε και θα κλείσει έναν αιώνα ζωής, για να γιορτάσουν τα 100 χρόνια που βρίσκεται στη ζωή η τραγουδίστρια.

Μέλος της οικογένειάς της δήλωσε στην εφημερίδα πως η Καίτη Γκρέυ «Δεν πήρε ποτέ φάρμακα στη ζωή της, παρά μόνο τα τελευταία δυο τρία χρόνια, είχε κόψει το κάπνισμα εδώ και περίπου 25 χρόνια, ενώ πάντα μας έλεγε πως η γιαγιά της είχε φτάσει τα 107 ετών και η μάνα της τα 104».

Η οικιακή βοηθός της 99χρονης τραγουδίστριας ήταν εκείνη που ενημέρωσε τους οικείους της ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά. Στο σημείο έσπευσαν η νύφη της και μητέρα της Αγγελικής Ηλιάδη καθώς και ο εγγονός της Κώστας Ηλιάδης, ο οποίος έχει και την επιμέλεια της γιαγιάς του αλλά και φίλοι της.

Η κατάστασή της ήταν παραπάνω και από κρίσιμη, αφού σύμφωνα με την Espresso μιλούσε και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί σε όσα τής έλεγαν οι δικοί της άνθρωποι. Ψέλιζε μόνο «είμαι χάλια» και στη συνέχεια έπεφτε σε λήθαργο, ενώ άνοιγε τα μάτια της ορισμένες φορές, χαμογελούσε στους αγαπημένους της ανθρώπους αλλά δεν αντιδρούσε.

Στο διαμέρισμα της στη Νέα Σμύρνη έσπευσε γιατρός που της έδωσε τις πρώτες βοήθειες και ενημέρωσε τους δικούς της ανθρώπους ότι πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς έχει υποστεί κολπική μαρμαρυγή. Οι παλμοί της έφταναν σχεδόν τους 190, ενώ είχε και λοίμωξη του αναπνευστικού.