Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Καίτη Γκρέυ



Κ.Γκρέυ: Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας της – Παραμένει στη ΜΕΘ

Θετικά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας της Καίτης Γκρέυ, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή της.



Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση η Καίτη Γκρέυ

Δύσκολες ώρες περνά η αγαπημένη τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ, η οποία νοσηλεύεται στο Ωνάσειο με τους γιατρούς να αναφέρουν πως η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στον οργανισμό της.



Συγκινεί η Αγγελική Ηλιάδη για την Καίτη Γκρέυ: Δεν με αναγνωρίζει πια, είναι λυπηρό

Καλεσμένη της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε η Αγγελική Ηλιάδη, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της τελευταίας «Γεια σου» εκπομπής για το 2023 στον ΣΚΑΪ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, μάλιστα, η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε μια μικρή αναφορά στην κατάσταση της υγείας της γιαγιάς της, Καίτης Γκρέυ.



Καίτη Γκρέυ: Η πρώτη της εμφάνιση μετά τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη – Η διάψευση για τα περί άνοιας..

Με μια φωτογραφία ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας διαψεύδει τα όσα είπε η Αγγελική Ηλιάδη πως η Καίτη Γκρέυ είναι σε προχωρημένη άνοια, δεν αναγνωρίζει κανένα κι έχει καιρό να την δει.

Πριν από λίγες ώρες ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας δημοσίευσε μία φωτογραφία με την σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια κατά την επίσκεψη του πνευματικού της.

 

Μεγάλη αποκάλυψη Καίτης Γκρέυ για Στέλιο Καζαντζίδη

Η Καίτη Γκρέυ, αποκαλύπτει πως ο Στέλιος Καζαντζίδης μπορούσε να κάνει παιδιά καθώς είχε μείνει και έγκυος με το μωρό του.

Οι διάφορες βιογραφίες του τραγουδιστή αναφέρουν πως «δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει γιατί ένα μουλάρι τον χτύπησε στα γεννητικά του όργανα»