Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 -

Κέιτ Μίντλετον: Εξαφανισμένη εδώ και δύο μήνες – Τι συμβαίνει με την υγεία τηςΓια την πορεία της υγείας της Κέιτ Μίντλετον ενημερώνει το παλάτι του Κένσιγκτον, καθώς αναρρώνει από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

«Είναι «καλά» αναφέρει, την ώρα που εδώ και δυο μήνες είναι άφαντη. Μεσολάβησε η σοβαρή επέμβαση που υπεβλήθη στην κοιλιακή χώρα και την κράτησε 10 ημέρες στο νοσοκομείο, ενώ ακολούθως αναρρώνει στο σπίτι της και δεν αναμένεται να κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση έως και το Πάσχα.

Η μυστηριώδης απουσία του Γουίλιαμ από το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Η ενημέρωση του παλατιού ήρθε σήμερα καθώς η ακύρωση της τελευταίας στιγμής της εμφάνισης του πρίγκιπα Γουίλιαμ από το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου φούντωσε ξανά τις φήμες για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον. Μάλιστα ο Γουίλιαμ, που θα εκπροσωπούσε μαζί με την Καμίλα τον βασιλιά Κάρολο που δεν μπορεί να παραστεί λόγω της μεγάλης περιπέτειας υγείας με τον καρκίνο που περνά, θα λάμβανε και τον λόγο και θα έκανε μια σύντομη ομιλία για τον νονό του. Ωστόσο ακύρωσε την τελευταία στιγμή λέγοντας ότι δεν μπορεί να παραβρεθεί για «προσωπικούς λόγους».