Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Κate Middleton: Ξανά έγκυος;



Σε περίπτωση που ξεχάσατε πότε ήταν η τρίτη φορά που έγινε μητέρα η Kate Μiddleton σας υπενθυμίζουμε ότι γέννησε στις 23 Απριλίου 2018, δηλαδή μόλις πριν 13 μήνες.

Από τότε, είχαμε το γάμο του Harry και της Meghan καθώς και την εγκυμοσύνη της Δούκισσας του Sussex, με τον μικρό Αrchie να έρχεται στον κόσμο στις 6 Μαΐου 2019.

Σύμφωνα με νέες φήμες, η Kate Middleton είναι και πάλι έγκυος στο τέταρτο κατά σειρά παιδί της.  Πως βγήκε αυτό το συμπέρασμα; Όταν η Kate χαιρετούσε τα πλήθη κατά την επίσκεψη της στη Βόρεια Ιρλανδία, συνάντησε έναν πατέρα με το νεογέννητο παιδί του και φέρεται να του είπε ότι ζηλεύει με την καλή έννοια.

O πατέρας φέρεται ότι τη ρώτησε αν θα ήθελε να αποκτήσει τέταρτο παιδί κι εκείνη απάντησε: “Νομίζω πως αυτό θα ανησυχούσε ελαφρώς τον William”. Που τίθεται λοιπόν το θέμα;

Στο ότι την ίδια ακριβώς έκφραση είχε χρησιμοποιήσει η Kate ακριβώς ανακοινώσει την τρίτη της εγκυμοσύνη, έτσι τουλάχιστον συλλογίστηκαν οι βασιλικοί ανταποκριτές Emily Andrews και Omid Scobie στο podcast τους ‘On Heir’.

 

Πηγή: marieclaire.gr