Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024 -

Το καρφί του Αρναούτογλου για την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με τον ΚανάκηΕδώ και λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ο Αντώνης Κανάκης αναλαμβάνει τη διαμόρφωση της Late Night ζώνης του ΑΝΤ1. Τη συγκεκριμένη είδηση και την ανακοίνωση του σταθμού σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε συνέντευξή του στη «Φωλιά των Κου Κου».

Ο παρουσιαστής σημείωσε για την ανακοίνωση του σταθμού: «Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι σημαίνει. Πραγματικά! Δεν έχω μιλήσει με τον Αντώνη Κανάκη. Έχουμε αρκετό καιρό να μιλήσουμε. Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει αυτό στην ανακοίνωση.

 

Για εμένα γιατί να είναι καλό; Εννοείς στο τι θα κάνει ο Αντώνης Κανάκης και αν αναλάβει κάτι; Ο Αντώνης είναι πολλά χρόνια στον ΑΝΤ1. Έχει μια δική του λογική στο πως λειτουργεί στις εκπομπές που εδώ και χρόνια φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ πετυχημένες. Νομίζω ότι είναι από τους πιο πετυχημένους παρουσιαστές σε αυτά που κάνει. Νιώθω ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει πάντα απόψεις, ακόμα και αν μπορείς να διαφωνείς μαζί του σε κάποιες απόψεις, πάντα είναι ο τύπος που αυτό που θα πει έχει βάση. Δεν έλεγε ποτέ αερολογίες και νομίζω ότι όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι είναι και πάρα πολύ καλός και πετυχημένος. Όσον αφορά στην ανακοίνωση, δεν καταλαβαίνω». 
Στη συνέχεια μάλιστα αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο δικής του εκπομπής. «Ακόμα είμαι σε μια φάση που είμαι πολύ αλλού. Δεν θα κάνω το απογευματινό γιατί αποφάσισα ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα. Επειδή πολλές φορές το συζητούσαν και μου έλεγαν τι θα κάνεις το απόγευμα. Δεν θα κάνω το 4-6 ή 5-7. Δεν θεωρούσα ότι είμαι στη φάση να το κάνω», δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για τα σχέδιά του: «Τώρα ετοιμάζω κάτι άλλο. Αν κάτσει και είναι ωραίο… Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι σώνει και καλά. Αν δεν είναι κάτι καλό ή αν δεν είναι κάτι που να το κάνεις και να γουστάρεις δεν υπάρχει κανένας λόγος με το ζόρι να είσαι στην τηλεόραση».