Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Αρναούτογλου



Αρναούτογλου: Κάποιοι δεν θέλησαν να είναι απέναντι από το Survivor και πήραν την απόφαση να εξαφανιστούν

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάνοντας αινιγματικές δηλώσεις είπε ότι κάποιοι προκειμένου να αποφύγουν την ίδια ώρα προβολής με το Survivor, όταν σημείωνε εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης «Δεν θέλησαν να είναι απέναντί του και πήραν την απόφαση να εξαφανιστούν με γοργά βήματα».



Αρναούτογλου για Πλούταρχο: «Δεν θέλω να τον δω, δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τον Γιάννη Πλούταρχο κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής και οι δηλώσεις του προκάλεσαν συζητήσεις.



Ρομπότ «Σοφία» σε Γ.Αρναούτογλου: «Όλοι οι άνθρωποι είναι μοναδικοί αλλά εγώ είμαι πραγματικά η μοναδική»

Το περιβόητο ρομπότ «Σοφία», το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (18/3) παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και δήλωσε πως «όλοι οι άνθρωποι είναι μοναδικοί αλλά εγώ είμαι πραγματικά η μοναδική».



Αρναούτογλου: «Πήρα χάπια για να χάσω κιλά – Είχα αυτοκτονικές τάσεις»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με το βάρος του.



Καιρός: «Βουτιά» της θερμοκρασίας την επόμενη εβδομάδα - Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Θα αλλάξει σημαντικά ο καιρός την επόμενη εβδομάδα, καθώς ψυχρές αέριες μάζες θα φτάσουν στην Ελλάδα από τις 6 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου.

Η θερμοκρασία θα πέσει την Πέμπτης μέχρι και 10-12 βαθμούς, ίσως και παραπάνω στα βόρεια, ενώ μέχρι τότε η θερμοκρασία θα θυμίζει... άνοιξη.



Αρναούτογλου: "Συνάντησα έναν Άγιο που μου γλύκανε την ψυχή"

Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αφορμή έναν ξεχωριστό καλεσμένο του στο The 2night show, τον Παπά Χρήστο.