Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 -

Κακός χαμός στο «Πρωινό» για τα κιλά με αφορμή τις δηλώσεις του Γρηγόρη ΑρναούτογλουΜε αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην Ελένη Βουλγαράκη για τα κιλά του, στο πλατό της εκπομπή «Το Πρωινό» έγινε ένας κακός χαμός σχετικά με το θέμα των περιττών κιλών.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε ότι όλοι οι άνθρωποι αν γινόταν θα ήθελαν να μην έχουν παραπανίσια κιλά. Και κάπως έτσι ξεκίνησε η πρώτη κόντρα με τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Όλοι θέλουν να είναι υγιείς κυρίως» σχολίασε η δημοσιογράφος με τον παρουσιαστή να απαντά: «Όχι Φωτεινή μου, δεν θέλει να είμαι υγιής, δεν θέλει να είναι κανείς πολύ παχύς. Μην αλλάζετε αυτά που λέω, είναι η γνώμη μου. Μη με λογοκρίνεις, δεν ντρέπομαι να πω τη γνώμη μου και το λειαίνεις».

«Μα, τη δική μου τοποθέτηση έκανα. Δεν είπα για σένα. Είπα ότι αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα υγείας, μπορεί να μην είναι προτεραιότητά του εκείνη τη στιγμή να αδυνατίσει» εξήγησε η Φωτεινή Πετρογιάννη με τον Γιώργο Λιάγκα να ξεσπά: «Ζούμε υπό ένα καθεστώς τρόμου και λέμε πράγματα που δεν πιστεύουμε για να γίνουμε αρεστοί. Αλλά αλλάζει αυτό, επανέρχεται η λογική σε όλα τα επίπεδα. Για ακόμη μια φορά Φωτεινή κάνεις αυτό που κάνεις πάντα, αλλάζεις αυτά που έχουμε πει και λες κάτι άλλο για να δημιουργήσεις ένα αρνητικό κλίμα για κάτι το οποίο δεν έχουμε πει ποτέ».

Ο καβγάς συνεχίστηκε με την εμπλοκή και της Άριας Καλύβα και της Ελένης Βουλγαράκη. Ο μόνος που δεν τοποθετήθηκε καθόλου για το θέμα ήταν ο Τάσος Τεργιάκης.