Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

«Ήμουν υποψιασμένος ότι θα σταματήσει η συνεργασία μου με την Ελένη Μενεγάκη»



Στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Λιανός, που μίλησε μεταξύ άλλων για την Ελένη Μενεγάκη.

«Κάναμε μια προσωπική κουβέντα που θα μείνει μεταξύ μας. Όσον αφορά τα επαγγελματικά, συναποφασίσαμε να το αφήσουμε και να προχωρήσει ο καθένας μόνος του. Μάλιστα, μου είπε χαρακτηριστικά πως “είμαι σίγουρη πως αυτή η διακοπή της συνεργασίας θα σε ωφελήσει και θα σου βγει σε καλό”. Επειδή είχαν προηγηθεί και ορισμένες συζητήσεις στο κανάλι, ήμουν υποψιασμένος ότι μπορεί να σταματήσει η συνεργασία μας και δεν σου κρύβω πως είχα ήδη σηκώσει και ένα-δυο τηλέφωνα», λέει γελώντας.

 

Στις 5 Σεπτεμβρίου, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον Γιώργο να την έχει στην αγκαλιά του και την λεζάντα «Πάντα μου κάνεις τέτοιες εκπλήξεις, όπως σήμερα. Σ’ αγαπώ».

Όπως λέει ο Γιώργος Λιανός: «Εκείνη την ημέρα που βγάλαμε την φωτογραφία, πήγα να υπογράψω την λύση της σύμβασης, ώστε να είμαι και νομικά κατοχυρωμένος για να μπορέσω να προχωρήσω. Γνωρίζω πως η διευθύντρια του ψυχαγωγικού προγράμματος, Ισαβέλλα Σασλόγλου, με την οποία έχω εξαιρετικές σχέσεις, ήθελε να παραμείνω στον Alpha. Την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, όμως, δεν υπήρχε κάποιο project να με κρατήσει».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.