Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ελένη Μενεγάκη



Ελένη Μενεγάκη: Όσο πιο ψηλά έχεις φτάσει στην επιτυχία, τόσο πιο δύσκολη είναι η στιγμή που όλα αυτά δεν θα υπάρχουν

Θέμα για την νέα βιογραφική ταινία που κυκλοφορεί για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο «έπαιξε» στον «αέρα» της εκπομπής «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη στο Mega. Η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο σχετικά με την επιτυχία.



Ελένη Μενεγάκη σε συνεργάτες της: Δεν θέλω ούτε να σας φιμώνω, ούτε να με φοβάστε

Στους συνεργάτες της θέλησε να πει δυο λόγια η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης (12/10) με αφορμή ορισμένες διαφωνίες που υπήρξαν κατά το παρελθόν μεταξύ τους. Η παρουσιάστρια του Mega τόνισε στους συνεργάτες της πως δεν θέλει να τη φοβούνται και πως αυτό που επιθυμεί είναι να λένε όλοι «ανοιχτά» τη γνώμη τους.



«Κακώς επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη να απέχει, δεν θα της βγει σε καλό»

Τα τηλεοπτικά πρόσωπα, όπως και την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη μέσω του Mega, σχολίασε η Μαρία Παπαπέτρος η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα αυτό το διάστημα για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η Μαρία Παπαπέτρος, κάθισε απέναντι από την Ελένη Τσολάκη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» και αρχικά ανέφερε για την Ελένη Μενεγάκη.



Ελένη Μενεγάκη: Ποιοι θα είναι οι συνεργάτες της

Επιστροφή στις τηλεοπτικές οθόνες τον Σεπτέμβριο για την Ελένη Μενεγάκη από τη συχνότητα του MEGA.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ανακοίνωσε την επιστροφή της και τους συνεργάτες που θα την πλαισιώνουν: Θοδωρής
Κουτσογιαννόπουλος, Σάββας Πούμπουρας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρης Ουγγαρέζος θα κάνουν παρέα στους τηλεθεατές στην εκπομπή «Ελένη».



Ελένη Μενεγάκη: «Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι»

Η Ελένη Μενεγάκη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, κάνει τις πρώτες της δηλώσεις, λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.



Ελένη Μενεγάκη: Έτσι υποδέχτηκε το 2019 η παρουσιάστρια!

H Ελένη, λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, υποδέχθηκε διαδικτυακά το 2019 με νέες εντυπωσιακές φωτογραφίες, που αμέσως έκαναν τα social να πάρουν... φωτιά!

 

Χαρούμενη και ανανεωμένη καλωσόρισε το νέο έτος!