Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 -

Ελένη Μενεγάκη



Ιωάννα Μαλέσκου: Προσπαθούσαν να δώσουν προς τα έξω, ότι ήθελα να μιμηθώ την Ελένη Μενεγάκη

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star» για το τέλος του «TV Queen» και απάντησε αν θα πήγαινε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.



Μενεγάκη για δολοφονία 11χρονης Βασιλικής στον Πύργο: Μας έχει σοκάρει

Στο άγριο έγκλημα στον Πύργο, όπου δολοφονήθηκε η 11χρονη Βασιλική από τον 37χρονο θείο της, αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της σημερινής εκπομπής της στο MEGA. Εμφανώς σοκαρισμένη, η παρουσιάστρια σημείωσε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη.



Η Ελένη Μενεγάκη έβγαλε selfie στο αυτοκίνητο για τη γιορτή της – «Αγάπη για όλο τον κόσμο»

Την ονομαστική της γιορτή έχει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη και ξεκίνησε τη μέρα της με μια ανάρτηση στο Instagram.

«Χρόνια μας πολλά βρε παιδιά!! Να μας χαίρεστε!! Αγάπη για όλο τον κόσμο», έγραψε η παρουσιάστρια στο προφίλ της στο Instagram και δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της μέσα από το αυτοκίνητο.



Η διαφορετική έναρξη της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη μέσα από το καμαρίνι της

Η Ελένη Μενεγάκη καλωσόρισε τους τηλεθεατές μέσα από το καμαρίνι της.

Η παρουσιάστρια, όπως εξήγησε μέσα από την εκπομπή της «Ελένη», δεν μπορούσε να κλείσει το φερμουάρ του φλοράλ φορέματός της και έτσι αναγκάστηκε να ζητήσει τη βοήθεια των συνεργατών της.



Δείτε την Ελένη Μενεγάκη χωρίς καθόλου μακιγιάζ

Η Ελένη Μενεγάκη τις τελευταίες μέρες μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram περισσότερες στιγμές από την προσωπική της ζώη.

Σήμερα το πρωί, η παρουσιάστρια του Mega δημοσίευσε μία φωτογραφία της από το κρεβάτι της και μάς έδειξε το πρόσωπο της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.



Ελένη Μενεγάκη: Όσο πιο ψηλά έχεις φτάσει στην επιτυχία, τόσο πιο δύσκολη είναι η στιγμή που όλα αυτά δεν θα υπάρχουν

Θέμα για την νέα βιογραφική ταινία που κυκλοφορεί για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο «έπαιξε» στον «αέρα» της εκπομπής «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη στο Mega. Η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο σχετικά με την επιτυχία.