Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου 2023 -

Ελένη Μενεγάκη«Κακώς επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη να απέχει, δεν θα της βγει σε καλό»

Τα τηλεοπτικά πρόσωπα, όπως και την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη μέσω του Mega, σχολίασε η Μαρία Παπαπέτρος η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα αυτό το διάστημα για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η Μαρία Παπαπέτρος, κάθισε απέναντι από την Ελένη Τσολάκη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» και αρχικά ανέφερε για την Ελένη Μενεγάκη.Ελένη Μενεγάκη: Ποιοι θα είναι οι συνεργάτες της

Επιστροφή στις τηλεοπτικές οθόνες τον Σεπτέμβριο για την Ελένη Μενεγάκη από τη συχνότητα του MEGA.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ανακοίνωσε την επιστροφή της και τους συνεργάτες που θα την πλαισιώνουν: Θοδωρής
Κουτσογιαννόπουλος, Σάββας Πούμπουρας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρης Ουγγαρέζος θα κάνουν παρέα στους τηλεθεατές στην εκπομπή «Ελένη».Ελένη Μενεγάκη: «Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι»

Η Ελένη Μενεγάκη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, κάνει τις πρώτες της δηλώσεις, λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.Ελένη Μενεγάκη: Έτσι υποδέχτηκε το 2019 η παρουσιάστρια!

H Ελένη, λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, υποδέχθηκε διαδικτυακά το 2019 με νέες εντυπωσιακές φωτογραφίες, που αμέσως έκαναν τα social να πάρουν... φωτιά!

 

Χαρούμενη και ανανεωμένη καλωσόρισε το νέο έτος!O ALPHA… στέλνει σε ξένα χέρια την Ελένη Μενεγάκη!

Στα σκαριά βρίσκεται η συνεργασία του Star με τον ALPHA.

Τα δύο κανάλια συμπράττουν για πρώτη φορά σε μια κίνηση που αλλάζει το τηλεοπτικό τοπίο άρδην. Ήδη όλος ο ενημερωτικός τομέας του καναλιού της Κάντζας έχει μετακομίσει την Κηφισιά.Οι σκαφάτες διακοπές της Ελένης Μενεγάκη στην Τήνο με την οικογένειά της!

Μετά από ένα δεκαήμερο στα Κουφονήσια, η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο, τα παιδιά και τους φίλους τους αναχώρησαν για Άνδρο, με μια ενδιάμεση στάση στην Τήνο, προκειμένου να αφήσουν τον 16χρονο Άγγελο στον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο.