Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024 -

Η νέα κοινή εμφάνιση της μελαγχολικής Λόπεζ και του αγέλαστου Άφλεκ μετά τις φήμες για διαζύγιοH Tζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ πραγματοποίησαν μια κοινή εμφάνιση, ενώ οι φήμες για διαζύγιο του ζευγαριού οργιάζουν. 

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ έδωσαν το παρών σε ένα δεύτερο πάρτι για την αποφοίτηση της κόρης του ηθοποιού, Violet, στο Λος Άντζελες.

Aυτή είναι η δεύτερη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού από τότε που βγήκαν οι φήμες ότι ο γάμος των δύο σταρ περνάει σοβαρή κρίση.

Αυτό που πρόσεξαν όλοι είναι πως καθώς έφτασαν στο πάρτι, ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ απαθανατίστηκαν μελαγχολικοί και αγέλαστοι.

Η 54χρονη τραγουδίστρια και ο 51χρονος ηθοποιός θέλουν να «πάρουν λίγο τον χρόνο τους», για να καταλάβουν αν η σχέση «είναι σωστή και για τους δύο», είπε μια πηγή στο «Us Weekly».

Η ιστορία αγάπης των Bennifer ξεκίνησε από το 2002 όταν άρχισαν να βγαίνουν. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε αργότερα εκείνη τη χρονιά. Ωστόσο, χώρισαν το 2004 μετά την αναβολή του γάμου τους. Τελικά, επανασυνδέθηκαν το 2021 και παντρεύτηκαν την επόμενη χρονιά.