Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

Μπεν Άφλεκ



Κόντρα ανάμεσα στην Τζένιφερ Γκάρνερ και την Τζένιφερ Λόπεζ για τη συνήθεια του Μπεν Άφλεκ που σιχαίνονται και οι δύο

Νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην πρώην και τη νυν σύζυγο του Μπεν Άφλεκ. Η Τζένιφερ Γκάρνερ και η Τζένιφερ Λόπεζ φαίνεται πως διαφωνούν σχετικά με μια ανθυγιεινή συνήθεια του Άφλεκ.



Η Τζένιφερ Λόπεζ μιλά για τη συνεργασία της με τον Μπεν Αφλεκ στην ταινία «This Is Me… Now: The Film»

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ βρέθηκαν στην ετήσια εκδήλωση του περιοδικού Elle «Women in Hollywood», που πραγματοποιήθηκε στο Nya Studios του Λος ‘Αντζελες. Η λατίνα σταρ, η οποία ήταν μία από τις τιμώμενες της λαμπερής βραδιάς, μίλησε στο ET για το νέο της προσωπικό άλμπουμ και για το ντοκιμαντέρ, που θα το συνοδεύει.



Η Τζένιφερ Λόπεζ ανακοίνωσε το νέο της άλμπουμ και την ταινία που το συνοδεύει – «This Is Me… Now»

Η σούπερ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ κυκλοφορεί το νέο της άλμπουμ μετά από σχεδόν μια δεκαετία. Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του ένατου άλμπουμ της με τίτλο «This Is Me… Now», καθώς και μια ταινία που έφτιαξε μαζί με τον σύζυγό της Μπεν Αφλεκ.



Τα ισπανικά του... Μπεν Άφλεκ και το βίντεο που έγινε viral (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Μπεν Άφλεκ, γίνεται viral.
Ο λόγος;
Ο καλλιτέχνης προωθώντας την νέα του ταινία, που φέρει τον τίτλο «Air», αποδεικνύει πως ένα από τα πολλά του ταλέντα είναι και εκείνο να μιλάει  τέλεια ξένες γλώσσες.


Ποια είναι η τιμή για δαχτυλίδι αρραβώνων της Τ.Λόπεζ που της έκανε δώρο ο Μ.Άφλεκ;

Η αγάπη μοιάζει να μην κοστίζει τίποτα, όπως αποκαλύπτει ο κοσμηματοπώλης της Τζένιφερ Λόπεζ, για το δαχτυλίδι αρραβώνων που της είχε χαρίσει ο Μπεν Άφλεκ το 2002.



Αγνώριστος ο Μπεν Άφλεκ από το αλκοόλ

Αγνώριστος ο  Μπεν Άφλεκ. Ο διάσημος ηθοποιός  βγήκε από το κέντρο αποτοξίνωσης όπου νοσηλευόταν προκειμένου να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ και τα τρία παιδιά του.