Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Τζένιφερ Λόπεζ



«This is Me… Now: A Love Story»: Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας της Τζένιφερ Λόπεζ είναι εδώ

Δίνοντας στη δημοσιότητα ένα εκπληκτικό πρώτο τρέιλερ διάρκειας δύο λεπτών από τη νέα της ταινία με τίτλο «This is Me… Now: A Love Story», η Τζένιφερ Λόπεζ μοιράστηκε τη δική της ιστορία αγάπης με τους θαυμαστές της. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου, παράλληλα με το πολυαναμενόμενο 9ο άλμπουμ της, 10 χρόνια μετά την τελευταία της δισκογραφική δουλειά.



Η χώρα που άλλαξε τη γνώμη της Τζένιφερ Λόπεζ για τις διακοπές: «Είναι αυτό που έλειπε στη ζωή μου»

Η Τζένιφερ Λόπεζ σε νέα της συνέντευξη στο ταξιδιωτικό περιοδικό Travel + Leisure αποκάλυψε ότι αν και «δεν είναι λάτρης των διακοπών», τελικά άλλαξε γνώμη, περνώντας τα τελευταία καλοκαίρια στην Ιταλία. «Μου άρεσε πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά η Λόπεζ, εξηγώντας ότι η ζωή της ήταν συνήθως «δουλειά, δουλειά, δουλειά».



H Τζένιφερ Λόπεζ στόλισε το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο της

Ένα extravagant έλατο στόλισε για τα Χριστούγεννα η Τζένιφερ Λόπεζ. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι πανύψηλο με το χρυσό χρώμα να κυριαρχεί. Λαμπερές μπάλες, φωτάκια, λουλούδια αλλά και κουκουνάρια σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη διάλεξε για τον ξεχωριστό στολισμό η λατίνα τραγουδίστρια.



Κόντρα ανάμεσα στην Τζένιφερ Γκάρνερ και την Τζένιφερ Λόπεζ για τη συνήθεια του Μπεν Άφλεκ που σιχαίνονται και οι δύο

Νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην πρώην και τη νυν σύζυγο του Μπεν Άφλεκ. Η Τζένιφερ Γκάρνερ και η Τζένιφερ Λόπεζ φαίνεται πως διαφωνούν σχετικά με μια ανθυγιεινή συνήθεια του Άφλεκ.



Η Τζένιφερ Λόπεζ μιλά για τη συνεργασία της με τον Μπεν Αφλεκ στην ταινία «This Is Me… Now: The Film»

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ βρέθηκαν στην ετήσια εκδήλωση του περιοδικού Elle «Women in Hollywood», που πραγματοποιήθηκε στο Nya Studios του Λος ‘Αντζελες. Η λατίνα σταρ, η οποία ήταν μία από τις τιμώμενες της λαμπερής βραδιάς, μίλησε στο ET για το νέο της προσωπικό άλμπουμ και για το ντοκιμαντέρ, που θα το συνοδεύει.



Η Τζένιφερ Λόπεζ ανακοίνωσε το νέο της άλμπουμ και την ταινία που το συνοδεύει – «This Is Me… Now»

Η σούπερ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ κυκλοφορεί το νέο της άλμπουμ μετά από σχεδόν μια δεκαετία. Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του ένατου άλμπουμ της με τίτλο «This Is Me… Now», καθώς και μια ταινία που έφτιαξε μαζί με τον σύζυγό της Μπεν Αφλεκ.