Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Η Γκουίνεθ Πάλτροου ανοίγει δεύτερο καφέ στη Νέα Υόρκη



Η Γκουίνεθ Πάλτροου ανακοίνωσε ότι εντός του Μαρτίου θα ανοίξει δεύτερο καφέ στη Νέα Υόρκη.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, γκουρού του lifestyle μαζί με τις Τρέισι Άντερσον και Μαρία Μπαμ, με τις οποίες συνεργάζεται επιχειρηματικά, αναμένεται να δημιουργήσει το δεύτερο καφέ «3 Green Hearts», αυτή τη φορά στο κέντρο του Μανχάταν.

Ήδη, λειτουργεί το πρώτο κατάστημα στη συνοικία Τριμπέκα της Νέας Υόρκης εντός του studio γυμναστικής – ευεξίας, Tracy Anderson Studio, το οποίο είναι μόνο για εγγεγραμμένα μέλη που πληρώνουν 900 δολ. συνδρομή το μήνα. Το καφέ όμως, είναι ανοιχτό για το κοινό, σύμφωνα με το Fox News.

Στο δεύτερο κατάστημα της ηθοποιού, θα λειτουργεί πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και θα προσφέρονται φρέσκοι χυμοί φρούτων, smoothies, σαλάτες και υγιεινά γεύματα. Σχεδιάζεται ακόμη να προσφέρει ειδικά γεύματα με βιολογικά προϊόντα που βοηθούν στην απώλεια βάρους, καθώς και παράδοση των γευμάτων σε όλη την πόλη.

Το νέο καφέ «3 Green Hearts» θα λειτουργήσει στο μεγαλύτερο γυμναστήριο της αλυσίδας Tracy Anderson, στην 59η οδό στο Μανχάταν.

«Είμαστε μητέρες. Ανατρέφουμε παιδιά. Και θέλουμε να έχουμε πρόσβαση σε ένα υγιή, ευτυχισμένο τρόπο ζωής” είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη στο περιοδικό People, η γυμνάστρια, συνεργάτης της Πάλτροου, Τρέισι Άντερσον .

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει ιδρύσει την εταιρεία Goop που ασχολείται με τη μόδα, τη διατροφή, τη γυμναστική, την ψυχαγωγία και προτάσεις για ταξίδια και τις online αγορές.

Η ηθοποιός έχει γράψει επίσης οδηγούς μαγειρικής και υγιεινής διατροφής.