Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 -

καφεΤο καφέ απ’ όπου βλέπεις τα καράβια να περνούν σε απόσταση αναπνοής

Είναι εκεί και μοιάζει να είναι εκεί από πάντα, αν και μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα.

Αποτελεί μάλιστα ένα τρανό τουριστικό αξιοθέατο της χώρας μας, καθώς κανένας τουρίστας δεν νοείται να μην το επισκεφτεί.

Για τον Ισθμό της Κορίνθου φυσικά ο λόγος, την εμβληματική ανθρώπινη παρέμβαση στη φύση που αποδείχτηκε εξόχως περιπετειώδης.

 Το νοσταλγικό καφενείο στο Πήλιο που πρέπει να είσαι τυχερός για να βρεις τραπέζι

Εκεί συχνάζουν οι ντόπιοι, εκεί καταλήγουν υποχρεωτικά και οι τουρίστες, καθώς ξυπνά σε όλους γλυκιές αναμνήσεις από τα παλιά.

Για το θρυλικό πια «Άννα να ένα Μήλο» ο λόγος, το παραμυθένιο σήμα κατατεθέν στις Μηλιές Μαγνησίας που σε καλωσορίζει σε μια άλλη εποχή με ζεστά ροφήματα, πεντανόστιμα γλυκά και μια αύρα σπιτικής θαλπωρής.Νέα Κίος: Η θάλασσα έγινε καφέ! - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Για άλλη μια φορά τα ποτάμια Ξεριάς και Πάνιτσα έβαψαν την θάλασσα καφετιά στη Νέα Κίο Άργους.Ο Θερμαϊκός έγινε και πάλι ... καφέ!

Η εικόνα που παρουσιάζουν τα νερά του Θερμαϊκού τις τελευταίες μέρες είναι θλιβερή.

Αιτία, το καφετί χρώμα του Θερμαϊκού που έκανε την επανεμφάνισή του.

Το φαινόμενο εκτείνεται από το λιμάνι της πόλης μέχρι και το Λευκό Πύργο, εκεί όπου δηλαδή καθημερινά χιλιάδες κόσμου απολαμβάνει τη βόλτα του.Όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός δίνει το καλό παράδειγμα

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η κίνηση του πρωθυπουργού της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε ο οποίος καθώς έμπαινε στο Ολλανδικό Κοινοβούλιο από απροσεία έχυσε τον καφέ του στο πάτωμα.

Οπως φαίνεται και στο βίντεο, δεν ζήτησε από τις καθαρίστριες να καθαρίσουν το πάτωμα αλλά πήρε ο ίδιος την σφουγγαρίστρα και καθάρισε.Δράμα: Η γραμματέας έριχνε υπνωτικά χάπια στον γιατρό για να τον εκβιάσει

Η 21χρονη γραμματέας έριχνε υπνωτικό στον καφέ του γιατρού για τον οποίο εργαζόταν με σκοπό τον εκβιασμό!

Μια υπόθεση βγαλμένη από σε σενάριο κινηματογραφικής ταινίας απασχόλησε τις Αστυνομικές Αρχές στην Δράμα,που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μια περίπτωση εκβιασμού σε βάρος ηλικιωμένου γιατρού.