Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Η απάντηση Αυτιά στον Τσίπρα για τις περικοπές: Εσείς ψηφίζατε, εμείς τα μεταδίδαμε



Η απάντηση του Γιώργου Αυτιά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τις περικοπές των συντάξεων ήρθε πρωί Σαββάτου, από την εκπομπή «Καλημέρα» και τη συχνότητα του Σκάι, μια ημέρα μετά την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στο όνομα του δημοσιογράφου στη Βουλή. 

«Εσείς ψηφίζατε, εμείς τα μεταδίδαμε», σχολίασε ο Γιώργος Αυτιάς, ανατρέχοντας στους πίνακες που η εκπομπή είχε προβάλει στις 17/11/2018.  

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Αυτιάς είχε την τιμητική του στη Βουλή όταν ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να αναφερθεί στον γνωστό δημοσιογράφο για να αναδείξει το γεγονός ότι τα μέσα μαζικής επικοινωνίας «τρομοκρατούν» τους συνταξιούχους για τις περικοπές των συντάξεων.

«Ψάχνω να βρω πού πήγαν και αυτοί οι πηχυαίοι τίτλοι στα μέσα ενημέρωσης, στις εφημερίδες, που κατατρομοκρατούσαν επί έναν και πλέον χρόνο τους συνταξιούχους, και όχι μόνον, ότι έρχεται ''θύελλα'', ότι έρχεται ''τσουνάμι'', ότι έρχονται περικοπές», είπε χαρακτηριστικά χθες ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ  συμπλήρωσε:

«Και να, οι αναλυτικοί πίνακες με τις μειώσεις των συντάξεων που θα δουν οι συνταξιούχοι και να, τα δημοσιεύματα και να, οι εκπομπές. Θα πρέπει ο φίλος μου ο Αυτιάς να είχε περάσει πολύ δύσκολες μέρες να κάθεται σαν αριθμομηχανή να υπολογίζει πόσο χάνει ο καθένας και η καθεμιά από τους άμοιρους τους συνταξιούχους. Τώρα τσιμουδιά».