Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Αλέξης Τσίπρας



Στις «Νύχτες Πρεμιέρας» Τσίπρας-Μπαζιάνα - Είδαν τη νέα ταινία του Κεν Λόουτς (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στον κινηματογράφο «Δαναό» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας με τη σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα, προκειμένου να παρακολουθήσουν μια ταινία στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Νύχτες Πρεμιέρας».

Ο Αλέξης Τσίπρας και η σύζυγός του επέλεξαν να παρακολουθήσουν την ταινία του Βρετανού σκηνοθέτη, Κεν Λόουτς με τον τίτλο «Sorry We Missed You».



Υπόθεση Novartis: Σε προανακριτική για τον Παπαγγελόπουλο προσανατολίζεται η κυβέρνηση - Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον Τσίπρα

Την Τετάρτη αναμένεται να γίνει στη Βουλή η αναγγελία της διαβίβασης του φακέλου για τη Novartis και έως τότε η δικογραφία θα μείνει σφραγισμένη στο αρμόδιο γραφείο της Βουλής.

Σύμφωνα με τον κανονισμό δύο άτομα από κάθε Κοινοβουλευτική Ομάδα θα αποκτήσουν γνώση του φακέλου και συζήτηση θα ξεκινήσει γύρω στις 30-31 του μηνός λόγω των ταξιδιών του πρωθυπουργού στο εξωτερικό.



«Σ’ αγαπώ, θα τρελαθώ!»: Η μεγαλύτερη θαυμάστρια του Τσίπρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε τριήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση και εκεί έζησε μία αμήχανη στιγμή, αφού τον πλησίασε μία νεαρή γυναίκα με την οποία νόμιζε ότι θα έβγαζε selfie. Έλα μου όμως που εκείνη τραβούσε βίντεο!



H συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα από τη ΔΕΘ

Με τη συνέντευξη Τύπου που θα δώσει το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ολοκληρώνει την τριήμερη επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη για την 84η ΔΕΘ.

Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

 



Θεσσαλονίκη: Χέρι χέρι Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα – Τα στιγμιότυπα που συζητήθηκαν

Ο Αλέξης Τσίπρας με τη σύζυγό του, Μπέττυ Μπαζιάνα το βράδυ της Παρασκευής είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν δύο εκθέσεις στο Πειραματικό Κέντρο Τεχνών, MOMus στη Θεσσαλονίκη.

Αφού περπάτησαν χεράκι-χεράκι μπροστά από τους φωτογράφους που τους περίμεναν, μπήκαν στην έκθεση και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα εκθέματα.



Αλέξης Τσίπρας: Ολιγοήμερες οικογενειακές διακοπές στην Ισπανία

Για ολιγοήμερες διακοπές στην Ισπανία αναχώρησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα και τα δύο τους παιδιά, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του