Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 -

Η Ανιστον καλεί μέντιουμ σε κάθε καινούργιο σπίτι!



Αρκετά Ελληνίδα για να λατρεύει το μαύρισμα κι αρκετά «αλαφροΐσκιωτη» για να καλεί μέντιουμ σε κάθε καινούργιο σπίτι που μετακομίζει δηλώνει η Τζένιφερ Ανιστον στη νέα συνέντευξή της, που παραχώρησε στην Εϊμι Σεντάρις, για το «Harper's Bazaar».

Οι δύο Ελληνοαμερικανίδες ηθοποιοί και στενές φίλες συζήτησαν για τα μυστικά ομορφιάς τους, με την Ανιστον να παραδέχεται ότι ως Ελληνίδα αγαπάει πολύ το μαύρισμα και την ηλιοθεραπεία, ωστόσο πλέον προτιμά την ευκολία των σπρέι τεχνητού μαυρίσματος.

Επιπλέον εξομολογείται ότι αποφεύγει να βάφει τα νύχια της, επειδή δεν έχει την υπομονή να περιμένει να στεγνώσουν, γι' αυτό και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε όταν της χάρισε το μονόπετρο ο Τζάστιν Θερού ήταν ότι πλέον θα αναγκαζόταν να κάνει μανικιούρ.

Οι δύο φίλες μίλησαν πολύ και για το χόμπι της Ανιστον να ανακαινίζει και να διακοσμεί σπίτια, με αφορμή την εκτεταμένη ανακαίνιση που έκανε στο διαμέρισμα του Θερού στη Νέα Υόρκη. «Λένε ότι το χτίσιμο σπιτιού μπορεί είτε να φέρει κοντά είτε να χωρίσει ένα ζευγάρι.

Εγώ όμως ήμουν τόσο συνηθισμένη σε αυτό, γιατί το έκανα μόνη μου» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε ότι η φροντίδα που δείχνει στα σπίτια δεν περιορίζεται μόνο στην αρχιτεκτονική των χώρων και τη διακόσμησή τους.

«Ενα από τα πρώτα σπίτια που νοίκιασα ήταν στο Λόρελ Κάνιον. Πράγματα έπεφταν από τα ράφια, τηλεοράσεις και ραδιόφωνα άνοιγαν μόνα τους και η καφετιέρα άρχιζε να φτιάχνει καφέ.

Η τότε συγκάτοικός μου, η οποία συνομιλούσε με νεκρούς, έκανε μια μικρή τελετή και με φρίκαρε. Εγώ ήμουν τότε νέα στο Λος Αντζελες και το πνεύμα από άλλη εποχή. Εκτοτε σε κάθε νέο σπίτι που πάω καλώ έναν θεραπευτή ή μέντιουμ» εξήγησε.