Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

κλήση



Κλήσεις τροχαίας: Πότε μπορούν να διαγραφούν

Η ελληνική νομοθεσία προσφέρει το δικαίωμα της αμφισβήτησης μιας κλήσης και της ακολούθως της διαγραφής της, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γνωρίζετε τις προϋποθέσεις.



Τούρκος οδήγησε το αυτοκίνητό του με το πόδι και πήρε κλήση μόλις 44 ευρώ!

Μόλις 44 ευρώ ήταν το πρόστιμο που κλήθηκε να πληρώσει ένας Τούρκος επειδή οδήγησε το αυτοκίνητό του με το πόδι ενώ ο ίδιος, μάλιστα, ήταν έξω από το όχημα.

Η τροχαία ενημερώθηκε για τον απερίσκεπτο Süleyman Ç. από έναν άλλο οδηγό που τον εντόπισε να «οδηγάει» με αυτόν τον τρόπο σε δρόμο της πόλης Κόνια.



Πάτρα: Γυναίκα οδηγός επιτέθηκε σε τροχονόμο γιατί της έκοψε κλήση

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στην οδό Λεμεσού στην διασταύρωση με την Έλληνος Στρατιώτου.

Όταν ένας τροχονόμος προσπάθησε να επιδώσει κλήση σε γυναίκα οδηγό που είχε σταθμεύσει το όχημά της μπροστά σε πάρκινγκ πολυκατοικίας, αυτή αντέδρασε έντονα.



Η βρετανική Βουλή καλεί ξανά τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ

Επιτροπή του βρετανικού κοινοβουλίου ζήτησε σήμερα για μία ακόμη φορά από τον διευθύνοντα σύμβουλο του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ να προσέλθει και να καταθέσει σχετικά με το σκάνδαλο διαρροής προσωπικών δεδομένων, προειδοποιώντας τον, σε αντίθετη περίπτωση, θα του επιδώσουν «επίσημη κλήση».



Έκοψαν κλήση σε ασθενοφόρο στη Θεσσαλονίκη!

Η τροχαία έκοψε κλήση σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που στάθμευσε για να παραλάβει έπειγον περιστατικό!

Αυτό αναφέρει σε ανάρτηση του στο facebook το diasostis.com, δημοσιεύοντας τις εν λόγω φωτογραφίες.



Γλυφάδα: Οδηγός μαχαίρωσε δύο αστυνομικούς για μια κλήση

Αιματηρό επεισόδιο με δράστη οδηγό αυτοκινήτου και θύματα δύο αστυνομικούς σημειώθηκε στο κέντρο της Γλυφάδας εχθές εετο μεσημέρι.