Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Χωρίζουν οι Μπέκαμ;



Και ξαφνικά, ένα γραφείο στοιχημάτων της High Street ανέστειλε το στοιχηματισμό για το αν θα χωρίσουν ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ.

Το διάσημο ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά, τον Μπρούκλιν 19, τον Ρομέο 15, τον Κρουζ 13 και την Χάρπερ 6, θα κλείσουν 19 χρόνια γάμου τον επόμενο μήνα.

Εκπρόσωπος της στοιχηματικής εταιρείας μιλώντας στη Daily Mail είπε πως «αποφασίσαμε να αναστείλουμε το στοιχιματισμό για το χωρισμό του Μπέκαμ με την Βικτόρια».

 Image result for μπεκαμ ζευγαρι

Η κίνηση αυτή της στοιχηματικής εταιρείας έρχεται την ώρα που εντείνονται οι φήμες στο Διαδίκτυο ότι Ντέιβιντ και Βικτόρια χωρίζουν, κάτι που το ζευγάρι έχει αρνηθεί να σχολιάσει.

Τελευταία, δεν υπάρχε κάποια φήμη ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Βικτόρια αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γάμο τους.

Πάντως το ζευγάρι ζει αρκετό διάστημα χωριστά καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Ντέιβιντ Μπέκαμ τον κρατούν στο Μαϊάμι, ενώ την Βικτώρια στο Λονδίνο.

Τελευταίο χτύπημα του ζευγαριού στα social media αυτό της Βικτόρια Μπέκαμ πριν μια εβδομάδα, η οποία πόσταρε μια φωτογραφία της με την Χάρπερ γράφοντας «Σε αγαπάμε και μας λείπεις Ντέιβιντ».

Image result for μπεκαμ παιδια

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στο γάμο της χρονιάς, στις 19 Μαίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ, όταν ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ.