Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

μπεκαμ



Αυτοί που γύρισαν από την Αμερική

Η Μίλαν είναι ένα βήμα πριν την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι αλλά δεν είναι ο πρώτος που κάνει αυτό το δρομολόγιο.

 

Υπάρχουν ακόμα πέντε μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, που πήγαν για τα τελευταία ένσημα στις Ηνωμένες Πολιτείες, όμως στη συνέχεια επέστρεψαν στα ευρωπαϊκά γήπεδα.



Βρετανία: Ανάρπαστα τα εισιτήρια για τη νέα περιοδεία των Spice Girls

Το συγκρότημα των Spice Girls αποφάσισε να προσθέσει επιπλέον ημερομηνίες στην περιοδεία που θα πραγματοποιήσει στη Βρετανία το 2019, αφού οι θαυμαστές του έσπευσαν σήμερα το πρωί στα σημεία πώλησης των εισιτηρίων για τις έξι πρώτες συναυλίες τους, πριν καν συμπληρωθεί μία εβδομάδα από την ανακοίνωση της επανένωσής τους.



Ο Μπέκαμ ονειρεύεται τον Ρονάλντο στην Ίντερ Μαϊάμι!

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ λέγεται Ίντερ Μαϊάμι.

Από το 2020 θα αρχίσει να συμμετέχει στο MLS και τότε ο Άγγλος σούπερ σταρ θα θέλει να έχει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην ομάδα του. 

 

Μπέκαμ: Αγγλία εναντίον Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι πολύ ευχαριστημένος από την αγωνιστική εικόνα της εθνικής Αγγλίας στον πρώτο ματς του Μουντιάλ κόντρα στην Τυνησία και μάλιστα εκτιμά πως τα «τρία λιοντάρια» έχουν τις δυνατότητες να φθάσουν έως τον τελικό της διοργάνωσης και να διεκδικήσουν την κατάκτηση του τροπαίου!



Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στο γάμο του Ντέιβιντ με τη Βικτόρια Μπέκαμ;

Αντιμέτωποι με νέες φήμες που τους θέλουν να παίρνουν διαζύγιο είναι ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, παρά την επίσημη διάψευση ότι ο γάμος τους περνάει κρίση.