Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Γιώργος Τσαλίκης: Αντί να ζητήσουμε συγνώμη προσπαθήσουμε να βγούμε και από πάνω



Στα τα άκρα φαίνεται πως έχει φτάσει η κόντρα του Γιώργου Τσαλίκη με τον ΣΚΑΪ και η υπόθεσή τους αναμένεται να λυθεί στα δικαστήρια.

Αφορμή γι’ αυτήν την κόντρα του τραγουδιστή με τον σταθμό έχει σταθεί η παρουσίαση του επόμενου κύκλου του «Big Brother».

Στη νέα του ανάρτηση, ο Γιώργος Τσαλίκης αναδημοσίευσε ένα instastory του Χάρη Βαρθακούρη ο οποίος είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο με τίτλο: «Γιώργος Τσαλίκης – ΣΚΑΪ: Στα άκρα η σχέση τους – Αγωγή 1 εκατ. ευρώ από το κανάλι στον τραγουδιστή».

Στο instastory που δημοσίευσε ο Χάρης Βαρθακούρης είχε γράψει το σχόλιο: «Απίστευτο!! Η επίτομη του ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ!!».

Ο Γιώργος Τσαλίκης αναδημοσίευσε το instastory και σχολίασε: «Χάρη μου γλυκέ, ανεξάρτητα από το ποσό, η λογική τους είναι προφανώς: “Αντί να ζητήσουμε συγνώμη που τον αδικήσαμε και τον ξεφτιλίσαμε ας προσπαθήσουμε να βγούμε και από πάνω, που τόλμησε και μίλησε και τα έβαλε μαζί μας”.

Όπως και να είναι, το σχόλιό σου στο τέλος με την επιτομή είναι bingo. Στο τέλος όμως ξυρίζουν τον γαμπρό λένε στη Στυλίδα».