Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Eurovision: Η Κατερίνα Ντούσκα παρουσιάζει το «Better Love»



Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 64o διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision είναι έτοιμο. Η ηχογράφησή του ολοκληρώθηκε και θα παρουσιαστεί επίσημα την Τετάρτη 6 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο της μεγάλης εκδήλωσης για την παρουσίαση του νέου προγράμματος της ΕΡΤ ΑΕ.

Οι συντελεστές του «Better Love» υπόσχονται εκπλήξεις και η ερμηνεύτρια Κατερίνα Ντούσκα κάνει λόγο για ένα δυναμικό ποπ τραγούδι σε ευρωπαϊκά πρότυπα. «Ηχογραφούσαμε το τραγούδι, κάναμε την παραγωγή, είμαστε στο τελικό στάδιο… Λέγεται 'Better Love'. Δεν είναι μπαλάντα, είναι ένα mid tempo. Δεν είναι ούτε πολύ αργό, ούτε πολύ γρήγορο… Πολύ δυναμικό, όμως, pop τραγούδι, ευρωπαϊκού χαρακτήρα και το έχω γράψει εγώ με τον Leon of Athens και τον David Sneddon», δηλώνει η Κατερίνα Ντούσκα στην κάμερα της ΕΡΤ και τη Νόρα Μολυβιάτη.

«Είναι ερωτικό τραγούδι αλλά έχει και μια κοινωνική χροιά. Έχει συλλογικό χαρακτήρα. Η αγάπη είναι η ειρήνη, η αποδοχή, η αγκαλιά. Και αυτό ήθελα να είναι και το τραγούδι. Μια αγκαλιά για όλο τον κόσμο», αναφέρει η Ελληνοκαναδή τραγουδίστρια και υπογραμμίζει ότι «η Eurovision είναι μια τεράστια μουσική πλατφόρμα. Εκθέτεις τη μουσική σου σε τεράστιο κοινό. Είναι σημαντικό για έναν καλλιτέχνη να νιώθει σίγουρος με τον εαυτό του και αυτό που θα παρουσιάσει. Εγώ είμαι καλλιτεχνικά ελεύθερη. Η ΕΡΤ μου έχει δείξει μεγάλη εμπιστοσύνη».

Την παραγωγή του κομματιού, η οποία πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου στο Λονδίνο, ανέλαβε ο Phil Cook. Η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού της Eurovision την Τρίτη 14 Μαΐου. Το «Better Love» θα κυκλοφορήσει στα ψηφιακά καταστήματα από τη Minos Emi/Universal.

 

Πηγή: ert.gr