Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Στέλιος Ρόκκος



Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης στην Λήμνο. Στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος.

Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία απολύτως ανησυχία. Ο τραγουδιστής έκανε ράμματα στο κεφάλι, μετά από τραυματισμό που είχε ασχολούμενος με την δεύτερη μεγάλη του αγάπη που είναι οι ξύλινες κατασκευές.

Είναι γνωστό ότι τον τελευταίο χρόνο ο Στέλιος Ρόκκος απέκτησε και δεύτερη καλλιτεχνική αγάπη την ξυλογλυπτική όπου έχει γραφτεί ακόμα  και σχολή ξυλογλυπτικής στην Αγγλία και παρακολουθεί μαθήματα μέσω ίντερνετ

Πως συνέβη το ατύχημα του Στέλιου Ρόκκου στην Λήμνο

Κάθε εβδομάδα που βρίσκεται στην Λήμνο, για να ξεκουραστεί ανάμεσα στις πολύ επιτυχημένες του εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο Στέλιος θέλει να επενδύει και να διακοσμεί το σπίτι του που έχει χτίσει στο νησί και διαμένει.

Σήμερα μετά τον πρωινό του καφέ, σε γνωστό παραλιακό στέκι της Μύρινας του ήρθε η έμπνευση και επιστρέφοντας στο χωριό του την Καλλιόπη άρχισε να την υλοποιεί, όμως κατά την διάρκεια της ξυλουργική εργασίας και στην προσπάθεια του να λαξεύσει σε τόρνο, έφυγε ένα κομμάτι μυτερού ξύλου και τον τραυμάτισε στο μέτωπο, για τον λόγο αυτό ο δημοφιλής καλλιτέχνης, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λήμνου, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, τελικά όμως το τραύμα ήταν μεγαλύτερο από ότι αρχικά φαινόταν και χρειάστηκαν μερικά ράμματα.