Τρίτη 21 Μαρτίου 2023 -

Το έρημο Mega - Αδεια γραφεία, χωρίς δημοσιογράφους (Φωτό)Αν λίγο καιρό πριν κάποιος ισχυριζόταν ότι το Mega θα έκλεινε, οι περισσότεροι πιθανότατα θα γελούσαν.

Ωστόσο, οι εικόνες που δοθήκαν στη δημοσιότητα σήμερα, από το εσωτερικό του τηλεοπτικού σταθμού, αποδεικνύουν ότι ίσως αυτό το τέλος να βρίσκεται πολύ κοντά.

Άδεια γραφεία στην αίθουσα σύνταξης, τα δωμάτια που γίνονται τα μοντάζ χωρίς άνθρωπο, οι αίθουσες συσκέψεων κενές.

Η σημερινή εικόνα ενός από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα, που έγραψε ιστορία, δεν θυμίζει σε τίποτα το παρελθόν.

Την Τετάρτη μάλιστα μεταδόθηκε το τελευταίο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού, ενώ η πλειοψηφία των εργαζομένων προχώρησε σε επίσχεση εργασίας.

Εργαζόμενοι Mega: Το κανάλι δεν κλείνει -Εξακολουθούμε να παλεύουμε
Στο μεταξύ χθες, με ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι του Mega που δεν προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας υποστήριξαν πως το κανάλι δεν κλείνει.

Μάλιστα τόνισαν πως , αν και απλήρωτοι, εξακολουθούν να παλεύουν για να μείνει το κανάλι ανοιχτό.

Η ανακοίνωση των εργαζομένων του Mega
«Τις τελευταίες μέρες δημιουργείται εσφαλμένα η εντύπωση ότι το Mega κλείνει επειδή συνάδελφοι μας επέλεξαν να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας.
Οι περισσότεροι εργαζόμενοι, αν και απλήρωτοι, εξακολουθούμε να παλεύουμε για να μείνει το κανάλι ανοιχτό. Ως αποτέλεσμα ο σταθμός είναι πρώτος σε τηλεθέαση διασφαλίζοντας έτσι σημαντικά διαφημιστικά έσοδα.

To Mega αμφισβητεί τη διαδικασία του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, αξιοποιώντας τα νομικά του όπλα. Παράλληλα διεκδικεί από τις τράπεζες τα συσσωρευμένα έσοδα του από τον Μάρτιο του 2016, που υπερβαίνουν τα 20 εκ. Ευρώ.

Συνεχίζοντας να δουλεύουμε κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε τις θέσεις εργασίας μας.
Ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που μας επιβραβεύει με την προτίμηση και τη στήριξη του κρατώντας το Mega ψηλά».

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από το Mega

Φωτογραφίες: Eurokinissi /Χρήστος Μπόνης