Σάββατο 13 Ιουλίου 2024 -

Έλληνας ηθοποιός έχασε τον ανάπηρο πατέρα του και ξέσπασεΟ γνωστός Έλληνας ηθοποιός έχασε τον ανάπηρο πατέρα του και ξεσπά: “Ο πατέρας μου έπαθε γάγγραινα. Έφραξαν οι αρτηρίες του επειδή κάπνιζε πολύ και του έκοψαν το πόδι.

Ήταν δύσκολο. Εύχομαι ούτε ο εχθρός μου να μην το ζήσει αυτό γιατί ήταν πάρα πολύ σκληρό. Αυτό που αντιμετώπισα τους τελευταίους μήνες ήταν η αδιαφορία της Πολιτείας απέναντι στα άτομα με αναπηρίες¨, αποκάλυψε ο ηθοποιός Στέλιος Καλαθάς.  

Ο γνωστός ηθοποιός που έχει συμμετάσχει σε πολλές ελληνικές σειρές (Safe Sex, Τα μυστικά της Εδέμ, Με λένε Βαγγέλη) έχασε πρόσφατα τον πατέρα του και ξέσπασε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εκείνος, αλλά και άλλοι άνθρωποι με κινητικές δυσκολίες.

“Συνειδητοποιείς πόσα πράγματα που θεωρούσες εύκολο, όπως το να κατέβει ένας άνθρωπος από το ασανσέρ ή να βγει έξω να πάρει λίγο αέρα, είναι τελικά πολύ δύσκολα για αυτούς τους ανθρώπους”.  

Μέσα από αυτές τις δύσκολες ώρες, μάλιστα, που πέρασε ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε πως πήρε ένα μάθημα ζωής: “Θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε πιο σεβαστικοί απέναντι στους ανθρώπους με αναπηρία, γιατί είναι πιο αδύναμοι από εμάς.