Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 -

στελιοςΤελικά είναι αμισθί ο Στέλιος Παππάς;

Ο «καταλληλότερος για την θέση του Προέδρου στον ΟΑΣΘ» σύμφωνα και δική του δήλωση, Στέλιος Παππάς και φυσικά πατέρας του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, και φυσικά στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον τελικά δεν έχει πάρει την θέση εντελώς… αμισθί.

Μπορεί να δηλώνουν στην κυβέρνηση ότι θα εργάζεται ο νέος πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς χωρίς μισθό.ΟΑΣΘ: Διαγράφει και τα πρόστιμα σε ανέργους ο νέος πρόεδρος Στέλιος Παππάς

Εκτός της δωρεάν μετακίνησης για τους ανέργους με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, ο νέος πρόεδρος του οργανισμού Στέλιος Παππάς ανακοίνωσε και την διαγραφή των προστίμων που είχαν επιβληθεί σε ανέργους από τον ΟΑΣΘ πριν από την ανάληψη της διοίκησης εκ μέρους του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.Στέλιος Διονυσίου: Κλαίνε τα delivery που ξεκίνησα δίαιτα (Βίντεο)

Οι δημοσιογράφοι μόλις τον είδαν έπαθαν πλάκα με την αλλαγή στην εμφάνισή του, αφού έχει χάσει πολλά κιλά!

Ο Στέλιος Διονυσίου μίλησε στην κάμερα του Happy Day.Έλληνας ηθοποιός έχασε τον ανάπηρο πατέρα του και ξέσπασε

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός έχασε τον ανάπηρο πατέρα του και ξεσπά: “Ο πατέρας μου έπαθε γάγγραινα. Έφραξαν οι αρτηρίες του επειδή κάπνιζε πολύ και του έκοψαν το πόδι.Το πρόθυμο παιδί του Alter Channel έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων

Εφυγε το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου από τη ζωή σε ηλικία 40 ετών το γελαστό παιδί του Alter Channel, Στέλιος Πρίντεζης. Ο "Στελάρας" όπως τον φώναζαν συνάδελφοί του δεν τα κατάφερε. Νικήθηκε από τη νόσο του κινητικού νευρώνα.

Η οικογένεια του Alter Channel σοκαρίστηκε από τη άσχημη είδηση.