Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Αποχώρησε παίκτρια από το My Style Rocks- Η ανακοίνωση της Σπυροπούλου



Με μια ξαφνική οικειοθελή αποχώρηση ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή του My Style Rocks. 

 

Κατά την έναρξη και αφού τα κορίτσια έκαναν την πασαρέλα τους, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε πως η Tάμτα Μαστοράκη αποχώρησε οικειοθελώς από το σόου μόδας. Δεν ήταν εξάλλου λίγες οι φορές που η ίδια, αφού η επιτροπή της είχε κάνει κακή κριτική για τις εμφανίσεις της, είχε πει πως δεν έχει να δώσει κάτι άλλο, οπότε η αποχώρηση της ήταν θέμα χρόνου.

Θυμίζουμε πως στα δυο τελευταία Gala η Τάμτα ήταν προτεινόμενη προς αποχώρηση και μάλλον το ποτήρι ξεχείλισε όταν οι κριτές στην Παρασκευή την «είπαν» στα κορίτσια που «έσωσαν» εκείνη και όχι την Χριστίνα Παπαδέλη. «Η Τάμτα Μαστοράκη αποφάσισε να αποχωρήσει από το My Style Rocks. Δεν θα συνεχίσει στην παρέα μας. Της ευχόμαστε τα καλύτερα σε ότι κι αν κάνει», είπε η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων. Αφού λοιπόν ανακοινώθηκε η αποχώρησή της, η ίδια η παίκτρια με ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ευχαρίστησε όλους εκείνους που τη στήριξαν όλο αυτό το διάστημα. 

 

«Τελευταία μου μέρα χθες Στο @grmystylerocks. Ελπίζω να σας έκανα πρόταση με κλασσικό ντύσιμο που εγώ λατρεύω και πιστεύω σε πολλές γυναίκες ταιριάζει αυτό το στυλ. Σας ευχαριστώ πολύ όλο αυτό το καιρό που με στηρίξατε σας αγαπώ πολύ να το ξέρετε με έχετε συγκινήσει με τα μηνύματα σας».