Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ανατροπή στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ



Σε μία κίνηση... ματ, ο ΣΚΑΪ θυμίζει στους "αντιπάλους" του τη δύναμή του! Χθες το βράδυ, μετά από συσκέψεις ωρών οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να "κατεβάσουν" στην τηλεοπτική αρένα δύο από τα καλύτερα "χαρτιά" τους.

Ο λόγος για το "Ελλάδα έχει ταλέντο" και το The Voice που κάνουν πρεμιέρα νωρίτερα από ό,τι περιμέναμε! Πιο συγκεκριμένα, το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" κάνει πρεμιέρα αύριο το βράδυ ενώ το The Voice την Τρίτη και θα παίξει και την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Το μεν "Ελλάδα έχεις ταλέντο" επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα μία εβδομάδα, όμως όπως αποφασίστηκε χθες το βράδυ σε πολύωρη σύσκεψη των ιθυνόντων του καναλιού του Φαλήρου, τελικά θα "βρεθεί" τηλεοπτικά με τους τηλεθεατές αύριο το βράδυ, όπως αρχικά είχε ζητήσει και ο Ατζούν Ιλίτζαλι.
Όσο για το The Voice, αναμένεται να ριχτεί και αυτό στη μάχη με δυναμισμό και πολλή θετική ενέργεια, έχοντας όλες τις προδιαγραφές να κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Άλλωστε, πρόκειται για δύο αξιόλογα projects που έχουν αποδείξει και στο παρελθόν τη δυναμική τους. Με τους συντελεστές που επέλεξε ο ΣΚΑΪ είναι σίγουρο πως θα απογειωθεί η τηλεθέαση καθώς πρόκειται για την αφρόκρεμα της ελληνικής TV.