Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 -
Μέτριο

19 °C

Σήμερα, 19. Οκτωβρίου 2021

Αλλάζουν όλα στο Survivor: Η μεγάλη αλήθεια που κρύβεται πίσω την 24ωρη ψηφοφορίαΤο Survivor από σήμερα μπαίνει σε μία νέα τροχία καθώς αλλάζει ο τρόπος που το κοινό θα ψηφίσει τους αγαπημένους του παίκτες. 

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε και τον λόγο που θα γίνει αυτή η αλλαγή. Είπε στους παίκτες πως «όλο αυτό γίνεται γιατί τα γυρίσματα θα γίνουν πιο συμπυκνωμένα. Δεν θα είμαστε τόσο χαλαροί από εδώ και πέρα. Και αυτό θα γίνεται μέχρι να αποχωρίσουν εν τέλει άλλοι 5 παίκτες και να μείνετε οι τέσσερις τελευταίοι φιναλιστ.

Στη συνέχεια εξήγησε πάλι τους κανόνες του παιχνιδιού από εδώ και πέρα. Από την Κυριακή το βράδυ, «Διάσημοι» και «Μαχητές» βρίσκονται πλέον στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Για 24 ώρες οι τηλεφωνικές γραμμές θα παραμείνουν ανοιχτές και το κοινό ψηφίζει με τη θετική του ψήφο τους διαγωνιζόμενους που επιθυμούν περισσότερο. Οι γραμμές θα κλείσουν τη Δευτέρα το βράδυ. Μετά από την ψηφοφορία θα προκύψει μία κατάταξη με τη δημοτικότητα των εννέα παικτών. Αυτή η κατάταξη δεν θα ανακοινωθεί ούτε στους παίκτες ούτε στους τηλεθεατές.

Από αυτή την κατάταξη δημοτικότητας θα βγει και ο παίκτης που θα αποχωρίσει αφού πρώτα από Δευτέρα όλες οι διαδικασίες του παιχνιδιού γίνουν όπως τις ξέρουμε μέχρι και σήμερα.