Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

αλλαγή



Άγριες Μέλισσες: Το τρέιλερ «πρόδωσε» μια λεπτομέρεια που λίγοι παρατήρησαν! Η μεγάλη αλλαγή

Προ των πυλών ειναι πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς " Άγριες Μέλισσες " που αναμένεται να καθηλώσει.

Οι συντελεστές μας έχουν ήδη δώσει μια πρώτη γεύση μέσα από το πρώτο συγκλονιστικό τρέιλερ της σειράς. Σε αυτό βλέπουμε τους πρωταγωνιστές να ακούνε παγωμένοι τα όσα μεταδίδονται από το ραδιόφωνο.



Θες να πάρει φωτιά ο μεταβολισμός σου; Δες μερικά κόλπα για να το καταφέρεις!

Ναι, κι όμως! Υπάρχουν μια σειρά από εύκολα και τέλεια τρικς που μπορείς να κάνεις για να χάσεις πιο γρήγορα τα περιττά κιλά που πήρες όλο το διάστημα της καραντίνας.



ΗΣΑΠ: Αλλαγή στο ωράριο την Κυριακή λόγω έργων

Στις 11 το πρωί θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Κυριακή, 17 Νοεμβρίου, τα δρομολόγια του ηλεκτρικού στο τμήμα «Κηφισιά - Ειρήνη», λόγω τεχνικών εργασιών.

Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ, η εν λόγω αλλαγή οφείλεται σε προγραμματισμένες τεχνικές εργασίες που θα πραγματοποιηθούν από τη νύχτα του Σαββάτου, 16/11/2019, έως το πρωί της Κυριακής, 17/11/2019.



To Facebook αλλάζει τον λογότυπό του

Δεν είναι λίγοι οι αναλυτές εκείνοι που εκτιμούν ότι η αλλαγή λογοτύπου του Facebook σηματοδοτεί μία διαφοροποίηση της εταιρείας σε σχέση με το κοινωνικό δίκτυο.



Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου 2019: Θα συστήνεται η αλλαγή φύλλου σε παιδιά;

Σύμφωνα με επίκαιρο ενημερωτικό κείμενο της Αδελφότητος Θεολογων «Ο ΣΩΤΗΡ», το Φετινό Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου, το οποίο εκκινεί στις 30 Μαίου 2019, περιλαμβάνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά, εις τα οποία θα συστήνει την αλλαγή φύλλου.



Μειώνεται το ωράριο συναλλαγών στις τράπεζες

Τη μείωση του ωραρίου τραπεζικών συναλλαγών κατά 30 λεπτά προβλέπει η νέα κλαδική συλλογική σύμβαση εργασίας των τραπεζοϋπαλλήλων, η οποία αφορά την περίοδο 2019-2021.

Η νέα σύμβαση συνιστά απόρροια του συμβιβασμού μεταξύ της ΟΤΟΕ και των εκπροσώπων των τραπεζών, κατά τη σημερινή — πέμπτη κατά σειρά — συνάντηση των δύο πλευρών.