Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Αλίκη Κατσαβού: Ραγίζει καρδιές το throwback βίντεο με τον Βουτσά



Η χήρα του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Φεβρουάριο λείπει πολύ στους δικούς του ανθρώπους. 

Ένας λόγος παραπάνω που λίγο πριν την αυγή του νέου χρόνου, η οικογένεια συνήθιζε να γιορτάζει τα γενέθλια του αξέχαστου ηθοποιού.


 

Και φυσικά, η Αλίκη Κατσαβού μία τέτοια μέρα ήταν πραγματικά απαρηγόρητη. Δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει άλλωστε πως ο Κώστας Βουτσάς, ο δικός της Κώστας δεν είναι πια κοντά της.

Ανέβασε λοιπόν ένα υπέροχο βίντεο με πρωταγωνιστή φυσικά εκείνον σε παλιές ευτυχισμένες στιγμές. Στο βίντεο απεικονίζεται ο Κώστας Βουτσάς να απευθύνεται στη σύζυγό του απειλώντας την πως θα την πιάσει από τα μαλλιά και... θα τη γεμίσει με φιλιά.

«Κώστα σήμερα θα είχες γενέθλια και εμένα με βρήκε το ξημέρωμα να χαζεύω τις φωτογραφίες και τα βιντεάκια από τις ευτυχισμένες στιγμές μας.
Νομίζω ξέρω ποια θα ήταν η ευχή σου για το νέο έτος...✨Να περισσέψει το γέλιο κι η χαρά✨».

Αυτά έγραψε η Αλίκη Κατσαβού στη λεζάντα του πολύ όμορφου βίντεο που συγκινεί.

Η Αλίκη Κατσαβού, από τότε που έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Βουτσάς, έχει ανεβάσει πολλά τέτοια συγκινητικά βιντεάκια με πρωταγωνιστή εκείνον.

Αξίζει να δείτε το βίντεο παραπάνω όπου απεικονίζεται ο Κώστα Βουτσάς σε στιγμές με τον μονάκριβο γιο του Φοίβο σε μικρότερη ηλικία.