Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Αδοξο τέλος για το Κάτω Παρτάλι;



Ό,τι συμβεί τις επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικό για μία από τις πιο πετυχημένες σειρές, την «Κάτω Παρτάλι», ενώ η αλήθεια είναι ότι δικαιολογημένα πολλοί από τους συντελεστές έχουν… ξενερώσει με τις κινήσεις του MEGA, καθώς όχι μόνο παραμένουν απλήρωτοι, αλλά αντιμετωπίζουν και την κωλυσιεργία για τη λήψη αποφάσεων από τα στελέχη του σταθμού.

Οι επαφές και οι διαπραγματεύσεις έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Πάντως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου υπάρχει μία αχτίδα φωτός για τη «διάσωση» της δημοφιλούς σειράς καθώς τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει επαφές με διαφημιστική εταιρεία που επιθυμεί να αναλάβει να δώσει χρήματα στους συντελεστές και παίρνοντας διαφημιστικό χρόνο.

Αν η συμφωνία με το MEGA κλειστεί τότε θα εισπράξουν οι συντελεστές ορισμένα χρήματα για να δεχτούν να πιάσουν δουλειά και να γυριστούν τα τελευταία επεισόδια. Αν όμως από το κανάλι της Μεσογείων αργήσουν για ακόμα μία φορά να πάρουν αποφάσεις τότε είναι οριστικό ότι το «Κάτω Παρτάλι» δεν θα συνεχιστεί και θα είναι μία ακόμα σειρά του MEGA που θα σταματήσει την προβολή της χωρίς να έχει ολοκληρωθεί…!