Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 -

τελοςΡουκετοπόλεμος στη Χίο: Τίτλοι τέλους από το σωματείο που διοργάνωνε το έθιμο

Ο ρουκετοπόλεμος στη Χίο ίσως αποτελέσει παρελθόν καθώς το σωματείο που διοργάνωνε το έθιμο αναστέλλει τη λειτουργία του.

Το σωματείο που κρατούσε ζωντανό το έθιμο του ρουκετοπόλεμου στη Χίο, ανακοίνωσε ότι σταματά τη δράση του.Τελειώνουν τα τεκμήρια και ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης στα ΙΧ

“Η κατάργηση των τεκμηρίων στα αυτοκίνητα είναι άμεση προτεραιότητά μας”, τόνισε ξεκάθαρα ο Υπουργός στον ΣΚΑΪ βάζοντας τέλος στην παραφιλολογία οτι η Κυβέρνηση δε θα καταργήσει τα τεκμήρια.Μαξίμου: Κάπνισμα τέλος σε όλα τα δημόσια κτίρια!

Σε εφαρμογή τίθεται άμεσα ο αντικαπνιστικός νόμος στα δημόσια κτίρια. Αυτό και άλλα αποφασίστηκαν σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.
Η μάχη για την βελτίωση της Υγείας των πολιτών μέσω της μείωσης του καπνίσματος ήταν το αντικείμενο σύσκεψης υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τη συμμετοχή του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια και του υφυπουργού Βασίλη Κοντοζαμάνη.Τσιγάρο τέλος σε δημόσιους χώρους: Τα τσουχτερά πρόστιμα, τι προβλέπει ο νόμος

Προεκλογικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δεσμευθεί για την άμεση εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου. Τώρα, η νέα κυβέρνηση προχωρά στην άμεση εφαρμογή του, όπως τόνισε ο πρωθυπουργός στις προγραμματικές δηλώσεις.

 

Το 2021 λέμε "αντίο" στα πλαστικά μίας χρήσης

Παρελθόν θα αποτελούν τα πλαστικά μιας χρήσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση από το 2021 όπως αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.