Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

σηριαλ



Άγριες Μέλισσες: Αποκαλύπτονται στοιχεία για τον Κυπραίο απόψε

Οι «Αγριες Μέλισσες» ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας και οι εξελίξεις είναι σημαντικές.

Ο Δούκας έβαλε στο στόχαστρο τον Κυπραίο και τον έχει πλέον αντιμέτωπο, καθώς ο τελευταίος ξέρει τα πάντα για τη δολοφονία του Γιάννου.



Ποια αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 θα επιστρέψει με νέα επεισόδια;

Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Το Καφέ της Χαράς θα επιστρέψει κάποια στιγμή στην τηλεόραση!

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε ''Στη φωλιά των Κου Κου'' και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επιστροφή της θρυλικής σειράς. 



Πως είναι η Brooke από την «Τόλμη και γοητεία» σήμερα

Ήταν το 1988 όταν το σήριαλ «Τόλμη και γοητεία» έκανε πρεμιέρα στην κρατική τηλεόραση και έγινε μεγάλη επιτυχία με τον κόσμο να παρακολουθεί με πάθος τις ίντριγκες και του έρωτες του Ριτζ και της Μπρουκ.



Anne: Η πραγματική ζωή της μικρής Μελέκ οι κατηγορίες για τους γονείς της

Πραγματική πρωταγωνίστρια της σειράς Anne είναι η εννιάχρονη Beren Gokyildiz που με τα μελαγχολικά μάτια της «κλέβει» καρδιές.

Στην Τουρκία, λοιπόν, η μικρή χαρακτηρίζεται παιδί-θαύμα. Φυσικά, όλο αυτό έχει να κάνει με το συγκινητικό ρόλο της, αλλά και πόσο καλά μπόρεσε να ανταπεξέλθει σε αυτόν



Δύο Ξένοι: Γιατί δεν έγινε ποτέ η τρίτη σεζόν; Αυτό θα ήταν το τέλος

Ο Αλέξανδρος Ρήγας σε συνέντευξη του στο Down Town και στον Πάνο Ζόγκα αποκαλύπτει τους λόγους που δεν έγινε η τρίτη σεζόν της σειράς «Δύο Ξένοι», αλλά και ποιο ήταν το σενάριο σε αυτή για τον Κωνσταντίνο Μαρκορά και την Μαρίνα Κουντουράτου.



Βεβήλωση ναών από τους Τούρκους Σήριαλ και ταινίες με άσεμνες σκηνές γυρίζονται σε ορθόδοξους ναούς. Ζητούν παρέμβαση του εισαγγελέα

Η επιθετική πολιτική της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας συνεχίζεται τώρα μέσω των κινηματογραφικών παραγωγών που σκοπό έχουν να θίξουν και να προσβάλουν ακόμη και τα σύμβολα της Ορθοδοξίας στέλνοντας και άκρως ανθελληνικά μηνύματα.